ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Ön ödemeli kart sistemleri...

Ön ödemeli kart sistemleri...

Ön ödemeli kartlar hayatımızın bir parçası olarak ve kullanım alanı giderek yaygınlaşan bir ödeme platformu olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yayın Tarihi: 08/05/15 13:50
okuma süresi: 5 dak.
Ön ödemeli kart sistemleri...
A- A A+
Güvenilir bir ödeme yöntemi olan bu sistem sayesinde internet üzerinden yapacağımız alışverişler son derece güvence altındadır. Resmi olarak firmamız tarafından satışı yapılan ukash kartı temin etme süreniz sadece 10 dakikadır. Bu süre zarfına ödemenizi gönderip kartınızı anında alabilirsiniz. Ukash pin kodu 19 haneden oluşmaktadır ve sadece sayısal rakamlardan oluşmaktadır. 633 718 758 ile başlayan global ukash kartı internet sitemiz üzerinden kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Sizden hiçbir şekilde evrak veya kredi kartı bilgisi gibi harici bilgiler istenmemektedir. Sadece ödeme bilgilerinizi operatörlerimize ileterek ödemenizi onaylatmanız halinde online bir şekilde kartınız size verilmektedir.

İnternet korsanları bu sistemi kullanarak kullanıcılar dolandırmaktadır. Bu konularda oldukça dikkatli olmanız gerekmektedir. Gezdiğiniz internet sitesinden veya indirdiğiniz kaçak bir yazılımım içerisinde yüklü olan ukash virüsü bilgisayarınıza bulaştığı zaman bilgisayarınızı kilitlemektedir. Halk arasında jandarma virüsü olarak ‘da bilinmektedir. Bilgisayarınızı kilitledikten sonra bir devlet kurumu olan jandarma veya polis tarafından bilgisayarınız kilitlendi ukash ile ödeme yaparak kilidi açtırabilirsiniz gibi bir uyarı ile karşılaştığınız zaman kesinlikle ödeme yapmayınız. Çünkü hiçbir devlet kurumu sizden ukash pin kodu ile ödeme istemez ve istememektedir. Bu gibi bir durumla karşılaştığını zaman hiçbir şekilde panik yapmayarak bilgisayarınızı en yakın tamirciye götürerek format attırmanız gerekmektedir.

Format atıldıktan sonra Ukash Virüsü bilgisayarınızdan temizlenmiş olmaktadır. Bu gibi durumlar ile karşılaşmamak için bilgisayarınız güvenliğini en üst düzeyde tutmanız gerekmektedir. Böyle bir virüsün bulaştığı bilgisayarda kredi kartı ile ödeme yaparsanız tüm bilgileriniz internet korsanlarının eline geçmektedir. fakat ödemeleriniz ukash kart ile yaparsanız bilgileriniz başkalarının eline geçmemektedir. Şöyle anlatacak olursak bu kartlar 19 haneden oluşmaktadır ve tek seferlik kullanım içindir yani siz kartı kullandıktan sonra başkalarının eline geçmesi halinde hiçbir işe yaramayacaktır. Tek kullanımlık kartlar internet üzerinden alışverişlerde oldukça güvenli bir şekilde alışveriş yapmanıza olanak sağlamaktadır.

Şirketimiz müşterilerine faturalı ve yasal bir şekilde hizmet vermektedir. Astropay Kart satışı ve bozum gibi alanlarda işlemlerinizi çok kolay bir şekilde çözüme kavuşturmaktadır. Bu sayede müşterilerimize güvenli bir hizmet sunmaktayız. Bizlere telefon, skype ve canlı destek hattı üzerinde online bir şekilde ulaşma imkanınız bulunmaktadır. Aklınıza takılan soruları veya ödeme yaparken takıldığınız bir noktada sizlere yardımcı olmak için operatörlerimiz hazırda beklemektedirler. Şirket misyonu olarak müşterilerimize her zaman en Ucuz AstroPay Kart satışı ve en yüksek bozum kuru teklifi veren bir firma olmayı hedeflemekteyiz. Piyasanın hatırı sayılı bir ukash kart açığını firmamız kapatmaktadır. Sektördeki en köklü bir firma olarak müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Kurulduğumuz günden bu yana sürekli aynı telefon numaranızı kullanarak artık kullanıcılara belirli bir güven sağlamış durumdayız. Bu güveni boşa çıkarmamak için çalışmalarımız sürekli yapılmaktadır.Özel günlerde özel ukash indirimleri uygulayarak müşterilerimizi memnun etmeye çalışmaktayız. Sürekli kendini güncelleyen ve piyasada oldukça aktif bir firma olarak hizmet vermekteyiz. Sizde hemen müşterimiz olmak için sitemizdeki canlı destek bölümüne bağlanıp bilgilerinizi bırakın ve müşteri kayınız hemen oluşturulsun böylece her işleminizde onay için beklemek zorunda kalmadan çok kolay bir biçimde ukash kartınızı teslim alma şansına sahip olabilirsiniz. Bizi hemen aramak için sitemizdeki telefon numaramızdan arayarak veya kısa mesaj atarak anlık bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Türkiye'de yasal ve resmi olarak ön ödemeli kart satışı yapan şirketimizin http://ukashastropaykart.com sitemizi ziyaret ederek hemen ön ödemeli kart satın alabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.