ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Metin2 Pvp Serverlerde Pet Sistemi

Metin2 Pvp Serverlerde Pet Sistemi

Biliyorsunuz ki gelişen oyun piyasasında gün geçtikçe yeni online oyunlar türemekde,bunun yanı sıra çıkan oyunlar birbirinin benzeri durumundadır.

Yayın Tarihi: 18/05/15 13:45
okuma süresi: 3 dak.
Metin2 Pvp Serverlerde Pet Sistemi
A- A A+

Durum bundan ibaret olunca oyuncular da beklenti çıtasını yükseltiyor ve server sahiplerinden yenilikler bekliyor.Pet sistemi de bu beklentiyi karşılamak amacıyla metin2 pvp serverler de eklenmiş,yardımcı karakterdir.Wslere yoldaşlık yapar,sizlere ayrı özellikler veren pet sistemi,oyun içerisinde en sevilen mob türleridir.Petler genelde bir paket halinde sunulur,paket açılınca pette ortaya çıkar.Genelde küçük hayvanlar oluşan petler,görüntü olarak şirin yapıdadır.Sizlere başlıca pet başlıklarını saymak istiyoruz.

Buz Ankası: Kuş türünde bir pet olmakla birlikde,sandık halinde gelir,açıldığında Anka'ya dönüşür.Evcil hayvandır.Kullanım süresi 20 günlükdür.Hp verir.

Yavru Azrail: Adından da anlaşılacağı gibi Şeytan 2.kattan ve katakombda 1500 HP ve %15 hasar özelliği verir.Azrail keserken yardımcı olan önemli nesnelerdendir.

Leonidas: Ufak aslan türüde dediğimiz bu evcil hayvan,wslerde bulunmaz nimettir.Sizlere %15 hasar ve 1500 hp özelliği verir.En sık tercih edilen petlerdendir.

Knuud Mührü: Küçük ayıcık diye nitelendirdiğimiz bu evcik hayvanımız,%10 yarı insan,+2000 HP%10 delici vuruş,süresi 20 gündür.

Bao: Tam bir panda yavrusunu andıra,bu evcil hayvanımız,%50 2 kat exp,+2000 HP,%30 Canavarlara karşı özelliğiyle tam bir kasılma petidir.

Yukarıda saydığımız pet ve özellikleri pvp serverler'den alıntı olarak alınmıştır.Metin2 TR'de bu oranlar daha düşükdür.Petler oyunda birer yardımcı görevi görürler,genelde nesne markette satılan bu itemler sizi diğer oyunculardan ayrıcalıklı kılan nesnelerdir.Bazı pvp serverler de ejderdende düşmektedir.Bugün ki yazımızın sonuna gelindiğinde metin2 pvp serverler sıralamalarında popüler tanıtım ağlarına giren tanıtım sitemizi duyurmak istiyorum http://www.mt2servers.com/metin2.html günlük 2k hiti vardır.Popüler bir site olmakla birlikde içeriğinde blog,tanıtım yazıları,video kısmıyla diğer tanıtım sitelerinden ayrıcalıkları vardır.Günde yüzlerce tanıtım konusu eklenmekte,oyuncularımıza daha kaliteli pvp server arayışlarında yardımcı olmaktadır.Herkesi sitemize bekliyoruz,iyi oyunlar...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.