ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Ezber bozacak bir lezzet; Hünkar Rakı Diamond

Ezber bozacak bir lezzet; Hünkar Rakı Diamond

Adı, şişesi, hepsinden de önemlisi aromasıyla hepsinden çok farklı.

Yayın Tarihi: 18/05/15 16:22
okuma süresi: 4 dak.
Ezber bozacak bir lezzet; Hünkar Rakı Diamond
A- A A+

Türkiye'nin ilk butik rakısı Hünkar, Kıbrıslı rakı severleri en yeni ürünüyle, Hünkar Rakı Diamond ile selamlıyor..

Daha iyisine, hatta en iyisine imza atmak çıktılar yola. Tarihte Osmanlı padişahları için ve Hacı Bektaş-i Veli'nin sıfatı olarak kullanılan, en üst mertebeyi temsil eden 'Hünkar' adını koydular markalarına. Rakıyı seven, rakı sevenlerin ne istediğini iyi bilen bir ekibin liderliğinde bu özel rakıyı ürettiler..

Yaklaşık bir yıl önce Kıbrıs ile tanışan ve 'keyfin hünkarı' sloganıyla sofralarda yerini alan marka, bu kez çok daha iddialı..

Serinin üçüncü ama en özel ve en yeni ürünüyle raflarda yerini alıyor. "Elmas'ın İçilebilir Hali" diyerek 'Diamond' ile çıkıyor rakı severlerin karşısına..

Hedef kitlesi, en iyi rakıyı içmek isteyen tüketici grubu.

"5x5'lik ilk rakı"

Hünkar Rakı Uluslararası Pazarlama ve Satış Direktörü Alp Altuner, serinin son ve en özel ürünü Diamond'ı "5x5'lik ilk rakı" olarak tanımlıyor. Gerekçelerini ve üretim aşamalarını da şöyle sıralıyor;

"Hünkar Rakı-Diamond ile 'rakı pazarının en iyisini' üretebilmeyi hedefledik ve bunu başardığımızı biliyoruz.

Hammadde seçiminden, damıtma sürecine, şişesinden, kapağına kadar en iyileri kullanılıyor ve yapılıyor. Ortaya çıkan ürün, analizler ve tadım testlerinde en iyi sonuçları görüyoruz.

Bunun kanıtı için Hünkar Diamond'a biz, "5x5'lik ilk ve tek rakı" diyoruz.

Şöyle ki;

1- Small Batch, yani Limitli Özel Üretim konsepti ile üretiliyor. İdeal rakı formülü için, senede bir kez ideal hammaddeler alınır. Özel reçete ile limitli olarak üretilir ve en uzun dinlenme ile olgunlaşır. Bu özellik için Butik Rakı tanımı da yapılabilir.

2- %100 yaş üzüm rakısı. Ege bölgesinin eşsiz yaş üzümlerinin damıtılması ile ortaya çıkan Suma yani üzüm alkolü taze üzüm aroması ve rayihalarını oluşturuyor.

3- Sıfır şeker, yani üretimde şeker kullanmıyoruz. Rakı üretiminde istenmeyen kötü tatları maskelemek için rafine beyaz şeker kullanılabiliyor. Bunu anlamak için şişelerin içindekiler bölümüne bakıldığında "rafine beyaz şeker" olduğu görülebilir. Hünkar Rakı ürünlerimizin tatlarında olumsuz bir nokta olmadığı için bu katkıyı hiç kullanmayız. Bizim fabrikamıza şeker, sadece çay ve kahvelere karıştırmak için, o da küp şeker olarak giriyor.

4- %100 bakır imbiklerde, 3 Distile, Tam Göbek Rakısı; Tamamı bakır imbiklerde ve her damıtmanın en güzel kısmı olan göbek kısmı alınarak 3 kez damıtılıyor.

5- En uzun dinlenme. "6 ay" dinlenme ile en uzun dinlenme ve olgunlaşma süresine sahip. Bu uzun dinlenmenin sonucu, Hünkar Diamond'ın yumuşak içim keyfi ortaya çıkıyor.

Bu 5 özellikle Hünkar Diamond eşsiz ve emsalsiz bir rakı durumunda. Bu ürünümüzün adı bu nedenle Diamond. Yani değerli taşların en değerlisi.

Sloganımız ise "Elmas'ın İçilebilir Hali". O yüzden çok iddialıyız. Çok da eminiz."

Hünkar Diamond kalite ve fiyat açısından da oldukça uygun. Çünkü firma, maliyeti oluşturan hammadde kaynaklarının tam merkezinde üretim yapıyor. En iyilere, en makul fiyatlarla ulaşabiliyor. Ürün çeşitliliğini ileri teknoloji ve verimli süreçler ile de buluşturduğu için, tüketiciye en avantajlı satış fiyatını sunuyor.

Hünkar Rakı Diamond; KKTC genelinde birçok restoran, meyhane, market ve off-license noktasında raflarda yerini aldı.

Rakı dünyasında ezber bozmak için yola çıkan marka; www.hunkarkibrista.com', facebook veya twitter hesaplarından da aktif bir tanıtım atağında.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.