ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Hünkar Rakı Diamond'tan satış rekoru!

Hünkar Rakı Diamond’tan satış rekoru!

Rakı pazarına hızlı bir giriş yapan; adıyla, tadıyla, tasarımıyla büyük dikkat çeken Hünkar Rakı, en yeni ürünü Diamond ile satışlarda da büyük bir çıkış yakaladı. 19 Mayıs'ta Kıbrıslı rakı severlerle buluşan Hünkar Rakı Diamond, daha ilk haftasında kolay kolay kırılamayacak bir rekora imza attı..

Yayın Tarihi: 25/05/15 11:58
okuma süresi: 5 dak.
Hünkar Rakı Diamond’tan satış rekoru!
A- A A+

Hünkar Rakı Diamond bir hafta gibi kısa bir sürede hem satış noktaları, hem de restoranlar bazında Kıbrıs rakı pazarının tam yüzde 40'ına ulaştı. Satın alınan rakı miktarı ise yapılan tahminlerin iki katını aştı.

Güçlü ve agresif medya planlaması, etkin sosyal medya yönetimi ve rakipsiz tadıyla büyük beğeni toplayan Hünkar Diamond'ın bu hızlı yükselişini, Hünkar Rakı Uluslararası Pazarlama Direktörü Alp Altuner değerlendirdi, 'bu bir rekor' dedi..

19 Mayıs'ta üç kutlama birden

19 Mayıs tarihi bizim için çok özel bir tarih. İlk olarak elbette, Atatürk'ümüzü sevgi, saygı ve minnetle anarak, geleceğimiz olan gençliğimizin bayramını kutluyoruz. İkinci olarak, ilk iki ürünümüz olan "Hünkar Klasik" ve "Hünkar Yaş Üzüm Rakısı" ile Kıbrıs'ta ilk kez 19 Mayıs 2014'te dağıtıma başlamıştık. Üçüncü olarak da bu seneki 19 Mayıs'ta ise bir yeni başlangıcı daha kutladık. Rakı serimizin üçüncü ve süper-premium ürünü olan Hünkar Diamond'ı piyasaya sürdük. Dolayısı ile bu 19 Mayıs'ta üç kutlama birden yaptık.

Hızlı yayılım ve rekor satış

Eşsiz ve emsalsiz bir rakı olan Hünkar Diamond'ın Kıbrıs satışının başlamasının üzerinden sadece bir hafta gibi kısa bir süre geçti. Ve biz bu kısa sürede rekor seviyede bir ilgi, yayılım ve satış oranı yakaladık. Sadece bir haftada Kuzey Kıbrıs rakı pazarının %40'ına kadar ulaşan ürünlerimiz beklentilerimizden daha fazla bir talep ile karşılaştı. Elimizdeki verilere göre Hünkar Diamond ile ulaştığımız yüksek satış seviyesi, daha önce hiç bir rakının elde edemediği seviyede talep görerek bir büyük bir rekor kırdı.

"Bugüne kadar içtiğim en güzel rakı"

Hünkar Diamond için çok güzel dönüşler alıyoruz. Cipro İnvestment & Trading bünyesindeki profesyonel dağıtım ve hizmet ağımız hem tüketicilerle birebir görüşüyor, hem de sosyal medyayı yakından takip ediyoruz.

Özellikle Facebook sayfamız Hünkar Rakı'da ürünlerimiz ve özellikleri ilgili bilgileri rakı severlerle paylaşıyoruz ve onlardan gelen değerlendirmelerle Hünkar Diamond'ın neden bu kadar beğenildiğini anlıyoruz.

İşte tüketicilerin gözünden Hünkar Diamond'ı öne çıkaran özellikler;

Yüksek üzüm aromaları ve rayihalar,

Dengeli anason seviyesi,

Yumuşak içimi,

Hünkar Diamond'ın şişe ve bardak tasarımındaki zarafet ve farklılık,

%100 Yaş Üzüm,

%100 bakır imbikler,

3 Distilasyon,

Tam Göbek Rakısı,

Şeker ilavesiz (Sıfır Şeker) üretim,

6 ay ile en uzun dinlenme, (Damıtmadan, şişelenmeye kadar)

Small Batch.. (Limitli Özel Rezerv)

Muhteşem keyif, super premium; Hünkar Rakı Diamond

Bu beğeni özellikleri bize Kıbrıslı rakı severlerin yüksek kalite algısını gösteriyor. Çünkü bu özellikler bizim için kaliteli rakı kriterleridir. Hünkar severlerden aldığımız yanıtlar içinde beni en çok mutlu edeni ise: "bugüne kadar içtiğim en güzel rakı" yanıtı oluyor ve ne mutlu ki bu yanıtı çok alıyoruz.

Bizim de hedefimiz en güzelini yapmaktı ve bunu gerçekleştirebildiğimize eminiz. Hünkar Diamond için tüketicilerin bize aktardığı bu bilgi, ürünümüzün özelliklerini belirlerken doğru bir karar verdiğimizi gösteriyor.

Çünkü Hünkar Rakı Diamond rakı pazarının en özeli. Her yönüyle ilk ve tek.

Kıbrıs'ın önceliği ve ayrıcalığı var:

Hünkar Diamond ile henüz yolun başındayız. Bu yolculuğun çok keyifli olacağı şimdiden belli çünkü çok beğeni var. Kıbrıs'taki bu beğeni ve talebin önümüzdeki günlerde çok artacağı görülüyor. Ürünlerimizin limitli olması ve Kıbrıs pazarının önceliği nedeni ile bu sene Kıbrıs dışındaki ülkelere Hünkar Diamond'ı sunamayacağız maalesef. Kıbrıs'ın bu ayrıcalığın nedenlerinden biri de, Türkiye'deki üretim süreçlerimizin ana mimarı olan ve aynı zamanda Kıbrıs dağıtımımızı yapan Sayın Sami Efe liderliğindeki Cipro İnvestment & Trading firmasının Kıbrıs'ta olmasıdır.

Diamond'la tanıştırdığımız Kıbrıslı Hünkar severleri yılın ortasında Diamond'sız bırakmak olmaz... Kısacası, 2015 yılında limitli sayıda üretilmiş bu butik ürün için Kıbrıs'ın önceliği ve ayrıcalığı var.

'Keyfin Hünkarı' olmaya hazır mısınız?

Hünkar Rakı Uluslararası Pazarlama Direktörü Alp Altuner'in satış rekorunu ve Diamond ile tanışan tüketicilerin beğenilerini böyle paylaştı. Rakıda ezber bozmak için yola çıkan Hünkar Rakı, rakı tüketicilerini bu kez 'Keyfin Hünkarı' olmaya davet ediyor. Serinin üçüncüsü Diamond ile büyük bir çıkış yakalayan Hünkar, Kıbrıs genelinde özel etkinlikler ve sürpriz buluşmalar için de son sayıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.