ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Kıbrıs'ta 'Buz Lazer' ile Epilasyon!

Kıbrıs'ta 'Buz Lazer' ile Epilasyon!

Yılın yarısından fazlasında güneşin eksik olmadığı Kıbrıs da artık Buzlazer™ ile yaz aylarında da aralıksız olarak lazer epilasyon yapılabiliyor. British Kolan Hastanesi BuzLazer™ devrini başlattı!

Yayın Tarihi: 25/05/15 13:41
okuma süresi: 3 dak.
Kıbrıs'ta 'Buz Lazer' ile Epilasyon!
A- A A+

Dermatologlar ve Estetik uzmanlari "BuzLazer™" adı verilen yeni teknolojiyi, kozmetik ve güzellik alanında en çok rağbet gören uygulamalardan olan lazer epilasyonun en konforlu hali olduğunu belirtiyorlar, artık esmer ten renginde ve yazın ortasında da Buz Lazer Epilasyon ile istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün.

British Kolan hastanesi Dermatoloji Uzm. Dr. Mehmet GÖKER, BuzLazer™ ile ilgili bir açıklama yaptı. Dr. Mehmet GÖKER, Soprano ICE BuzLazer™ sistemi için, "Diğer Lazer epilasyon cihazlarına oranla minimal acılı olan bu sistem ile yaz aylarında tedavi olmak mümkün ve özellikle esmer cilt tipine sahip hastalara lazer epilasyon yapılması bu yeni teknoloji Soprano ICE ile artık mümkün. " dedi.

Uzm.Dr. Mehmet GÖKER "Buz Lazer" ile ilgili soruları cevapladı

Soprano ICE Buz Lazer yöntemi ağrısız, acısız bir yöntem mi?
Soprano ICE lazer epilasyon markası ile epilasyon yaptırmak acısız olduğu gibi hızlı da, tüm vücud bir seans süresi ortalama 45 dakikadır.

Soprano ICE BuzLazer™ ince tüylere kesin çözüm mü?

Eski teknolojiye sahip lazer epilasyon sistemleri ile ilgili başka bir problem de açık renkli ve ince tüyler üstünde etkili olmamalarıydı. Bu da ince tüylere sahip olan bayanların lazer epilasyon tedavilerinden faydalanamamaları ve ağda, jilet ve kıl dökücü gibi eski nesil tüy yok etme yöntemlerine mahkûm olmaları anlamına geliyordu. Ayrıca tüyleri kızıl tonlarında olanlar da lazer epilasyon teknolojilerden faydalanamıyorlardı. Birçok kadın ise vücudundaki tüylerde etkili sonuçlar alırken yüzlerindeki ince, açık renkli tüyler söz konusu olduğunda lazer sistemlerinden yardım alamıyorlardı. Ancak 2014 yılında geliştirilen BuzLazer (Soprano ICE) sistemi ile lazer teknolojileri ile ilgili bu önemli sorun da çözülmüş oldu. Özetle, artık tüyleriniz ne kadar açık renk olursa olsun yararlanabileceğiniz bir teknoloji mevcut. Erkekler içinde lazer epilasyon artık çok rağbet gören bir uygulama ancak kıl yapıları daha koyu olduğundan erkekler acıya fazla dayanıklı değillerdi ancak BuzLazer™ epilasyon teknolojisi bu derdide erkekler için ortadan kaldırdı.

Yazın da Lazer Epilasyon Yapılması artık mümkün mü?

Soprano ICE Buz Lazer markasıyla yazın da ara vermeden seanslarınızı yarıda bırakmadan istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz, Soprano ICE Buz Lazer, enerjiyi düşük ve sık tekrarla deri altına verdiğinden cilt üzerini tahrip etmez bu yüzden de yaz aylarında gönül rahatlığıyla yapılabilir, FDA onaylıdır.

Yöntem hakkında detaylı bilgi için:
www.buzlazer.com

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.