ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Tüp Bebek Tedavisi'nin Merkezi Kıbrıs

Tüp Bebek Tedavisi'nin Merkezi Kıbrıs

Modern tıp bilimi insanoğluna pek çok özel fırsatlar sunuyor. Modern çağda sağlık turizmi dünyada öne çıkarken Kıbrıs sağlık turizminde önde gelen ülkeler arasında kendisine yer buluyor. Kıbrıs'ta sağlık turizminin ana temelini kesinlikle tüp bebek tedavisi oluşturuyor. Kıbrıs son yıllarda tüp bebek tedavisinde aldığı başarılı sonuçlar ile dünyanın her yerinde bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin gözdesi konumunda yer alıyor.

Yayın Tarihi: 25/05/15 16:36
okuma süresi: 3 dak.
Tüp Bebek Tedavisi'nin Merkezi Kıbrıs
A- A A+

Son yıllarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) tüp tedavilerindeki başarılı ile tıp dünyasının ilgisini çekiyor. Kıbrıs tüp bebek çalışmaları dünya genelindeki tüp tedavisinde etkin çalışmalar gerçekleştiren diğer ülkeler ile karşılaştırıldığında Kıbrıs, hizmet kalitesi, yüksek başarılı sonuçları, bekleme süresi ve fiyat açısından daha fazla avantajlar sağlıyor. Kıbrıs tüp bebek tedavileri ile sunulan bu fırsatlar aynı zamanda da gizlilik yönünden de eşsiz fırsatlar sunuyor.

Kıbrıs tüp bebekte yasal düzeyde farklı seçenekleri bebek sahibi olmak isteyen çiftlere sunuyor. Tüp bebek tedavilerinde var olan bu fırsatlar çiftlerin normal tüp bebek, yumurta donasyonu, sperm donasyonu, embriyo donasyonu, cinsiyet seçimi ve aşılama gibi farklı uygulamalarda seçim yapabilmede yasal özgürlüğe sahiptir. Günümüz Kıbrıs'ında tüp bebek tedavilerindeki yasal özgürlük üç embriyo transferini mümkün kılıyor. Özellikle Kıbrıs tüp bebek tedavisinde dünya genelindeki diğer tüp bebek tedavisi sunan ülkelerden farklı olarak yasal kısıtlamaların daha dar olması çiftlerin göz bebeği olmasına yol açıyor.

Bu gibi avantajları ve fırsatları ile bebek sahibi olmak isteyen dünyanın her yerindeki çiftin tüp bebek tedavisindeki merkezi kesinlikle Kıbrıs oluyor. Kıbrıs'ta çiftlere yasal olarak sunulan 3 embriyo transferi fırsatı oldukça önemlidir. Özellikle de 3 embriyo transferi gebelik başarı oranında daha yüksek artışın yaşanmasını sağlıyor ki bu durum yaş 35 ve üstü olan hastalarda oldukça önemli bir avantaj sunuyor. Günümüzde bazı Avrupa ülkelerinde tüp bebek tedavisinde yasal olarak 40 ila 45 yaş aralığında yasal değildir. Buna karşın tüp bebek işlemi için 45 yaşına kadar uygulama yapılabiliyor. Buna ek olarak Kıbrıs'ta hem tüp bebek hem donasyon hemde cinsiyet seçiminin yasal olarak aynı anda yapılabiliyor olması da gebe kalma oranlarında yüksek başarının elde edilebilmesinde önemli etkiler sağlıyor.

Tüp bebek ile ilgili merak ettiğiniz herşey için www.cyprusivf.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.