ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık yurtdışı eğitim olanaklarını anlatıyor...

Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık yurtdışı eğitim olanaklarını anlatıyor...

Dil eğitimi almak için yurt içindeki dil okullarını tercih edenlerin yanı sıra özellikle son dönemlerde yurtdışındaki dil okullarını tercih eden öğrencilerin sayısında ciddi bir artış olmuştur.

Yayın Tarihi: 28/05/15 08:32
okuma süresi: 4 dak.
Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık yurtdışı eğitim olanaklarını anlatıyor...
A- A A+

Bunun temel sebebi daha kısa bir süre içerisinde daha etkili bir biçimde yabancı dil öğrenmektir. O ülkede yaşayabilmek için o dili kullanmanız bir zorunluluk olacağından dil öğrenimi ve gelişimi çok daha verimli ve hızlı olacağı gibi kelimelerin doğru telaffuzlarını da öğrenme imkanı sağlayacaktır. Yurtdışında dil eğitiminizi takiben elde edeceğiniz bitirme sertifikasi size bir sonraki eğitim hayatınızda, kariyerinizde, iş başvurularınızda ve hayatın içinde pek çok öncelik ve kolaylık getirecektir.

Yurtdışında yabancı bir dil öğrenmenin mali yönüne bakacak olursak hemen her bütçeye uygun seçenekler mevcuttur. Sanılanın aksine yurtdışı dil okulu fiyatları çok da pahalı değildir. Eğer maddi durumunuz çok iyi değilse hem okula gidip hem de çalışabileceğiniz bir ülkeyi tercih edebilirsiniz. Örneğin İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda gibi ülkelerde dil eğitimiyle beraber çalışma izni de verilmektedir. Amerika ve Kanada'da ise belirli bir süre akademik eğitimler aldıktan sonra çalışabileceğiniz programlar bulunmaktadır.

Yurtdışında üniversite okumanın en büyük avantajlarından biri yabancı dili etkin şekilde öğrenmiş olmaktır. Yurtdışında üniversite eğitimi sebebiyle uzun zaman geçirmiş biri yabancı bir dili hatta dilleri çok daha kolay şekilde öğrenmiş olacaktır. Yurtdışında üniversite okuma şartları ülkeden ülkeye göre değişmekle beraber, birçok ülkede üniversite sınavı söz konusu değildir, yani yurtdışı üniversite puanları diye bir kavram yoktur. Öğrencilerin istedikleri bölümlerde okumaları hem üniversite hayatlarına hem de ileriki iş yaşantılarına olumlu yansımaktadır. Yurtdışında üniversite okumak için gerekenler genel olarak şöyle sıralanabilir; iyi bir not not ortalaması, yurtdışında eğitim alabilecek düzeyde yabancı dil bilgisi, iyi referanslar vb ...

Yurtdışı sertifika programları sayesinde ise özel bir alana yoğunlaşıp teorik ve pratik eğitim alabilirsiniz. Daha kısa sürede, daha az maliyetli bir bütçeyle, esnek başlangıç tarihleriyle bu programlara başvuru yapabilirsiniz. Eğitiminiz için İşletme, Uluslararası İşletme, Pazarlama, Finans, Muhasebe, Turizm ve Otelcilik Yönetimi, Proje Yönetimi ve İnsan Kaynakları gibi popüler alanlarından birini seçebilirsiniz.

Yurtdışında eğitim almaya karar verdiyseniz programınızı ve hangi ülkede olmak istediğinizi çok dikkatli seçmelisiniz. Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık size bu süreçte yol gösterici olacaktır. Okulunuzun ve programınızın seçiminden sonra okula başvurunuz ve kabulünüz, konaklamanızın ayarlanması, vize işlemlerinizin eksiksiz şekilde yapılması, vizeyi aldıktan sonra uçak biletinizin ayarlanması, gideceğiniz ülkede karşılama organize edilmesi ve tüm eğitim süreciniz boyunca Academix'in ücretsiz ve profesyonel danışmanlık hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Yurtdışında eğitim almak isteyen öğrenciler 0212 249 9489 nolu ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlık hattından ya da www.academix.com.tr web sitesinden detaylı olarak bilgi alabilmektedirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.