ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Meyhanede Hünkar var

Meyhanede Hünkar var

Gelişiyle dikkat çekti, çok kısa sürede satış rekorlarını alt üst etti. Adı, tadı ve içimiyle rakı severlerin tahtına oturan Hünkar Diamond, tüketicilerle buluşmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 05/06/15 14:34
okuma süresi: 2 dak.
Meyhanede Hünkar var
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en çok izlenen özel televizyonu Kıbrıs Genç TV'nin 18'inci yaş kutlamasında büyük ses getiren Hünkar Diamond, tadım etkinliklerine en gözde meyhane ve restoranlarda devam ediyor.

Açılışı Girne'nin prestijli balık restoranı Lagoon'da yapan Hünkar Diamond, Lapta'da Hilltop Restaurant, Lefkoşa'da Buse Akşamları ve İştah Restaurant, Mağusa'da Dumlupınar Restaurant ile Güzelyurt'taki Lara Restaurant'ta rakı severlerle buluştu.

Hünkar Diamond: İlklerin rakısı

Tadım etkinliğinde Hünkar Diamond'tan ilk yudumu alanlar, geceye Diamond ile devam etti. Çünkü Hünkar Diamond ilklerin rakısı.. Kıbrıs ekonomisinin güçlü markası Cipro İnvestment, Hünkar ile Türkiye'nin tek butik rakısına imzasını atıyor.

Hünkar Diamond seri üretim değil. Diğer rakılar gibi bir fabrikada yüzbinlerce litre şişelenmiyor. Limitli özel üretim yapılıyor. Yani sayılı ve sınırlı. O yüzden üretimi için üzümün en özeli seçiliyor.

Tam 180 gün dinlendiriliyor

Yine genelde rakıların yaptığı gibi 30-40 günde şişelenip, satışa sunulmuyor. 6 ay boyunca, yani tam 180 gün bakır imbiklerde dinlendiriliyor. 3 kez distile ediliyor.

Hünkar Diamond'ın farkını gösteren bir özelliği de şekersiz oluşu. Bir yudum Hünkar Diamond ile müdavimi olduğu diğer rakıyı kıyaslayan her içici bu farkı rahatlıkla görüyor.

Keyifli içimi de büyük bir tercih sebebi. Diamond'ı içenler yoğun anasona boğulmuyor, üzümün tadına varıyor.

Hünkar'dan satış rekoru

İşte tüm bu özellikler bir araya gelince, rakıyı sevenler, en özel rakıyı içmek isteyenler tercihini yaptı. Hünkar Diamond sadece bir haftada KKTC rakı pazarında yüzde 50'yi aşan bir paya sahip oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.