ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Ekonomik uçak bileti biletbayisi.com'dan alınıyor

Ekonomik uçak bileti biletbayisi.com'dan alınıyor

Havayolu ulaşım sektöründe yaşanan gelişmeler, teknolojide yaşanan gelişmelerle paralel bir yükseliş içerisinde. Teknolojide dünya tarihinin hiçbir döneminde yaşanmamış ölçüde yaşanan gelişmeler, yaşamlarımızın her alanında etkilerini doğrudan gösteriyor.

Yayın Tarihi: 06/07/15 08:48
okuma süresi: 4 dak.
Ekonomik uçak bileti biletbayisi.com'dan alınıyor
A- A A+

Havayolu ulaşımı ise teknolojinin bu önü alınamaz gelişmelerinden doğrudan etkilenen ve konforla birlikte hızlı ulaşımı güvenli bir şekilde sağlayan bir ulaşım alternatifi. Aslında artık alternatif demek pek yerinde olmuyor, çünkü yapılan araştırmalar gösteriyor ki tüm dünyada ulaşım için öncelikli tercih havayolu. Ülkemizde altyapısal hazırlıkların büyük bir yol kat etmesi üzerine, özel sektörden pek çok havayolu şirketinin sektöre büyük bir ilgi göstermesinin önünü açtı. Bu durum sektörde rekabet eden pek çok şirketin çok çeşitli avantajları tüketicilerin hizmetine sunmasına ve tüketicilerinde havayolu taşımacılığına karşı ilgilerinin giderek daha fazla artmasına sebep oldu.

Günümüzde Türkiye' nin her bölgesine ve yanı sıra yurtdışına düzenli olarak sefer düzenleyen çok sayıda havayolu şirketi faaliyet gösteriyor. Talebin artmasına paralel olarak, şirketler arasında yaşanan yoğun rekabet ortamı, öncelikli olarak uçak bileti fiyatlarının düşmesini sağlıyor ve bu durum talebin daha da fazla artmasına neden olarak, sektörün büyük bir hızla gelişmeye devam etmesini sağlıyor. Ülkemizde de havayolu taşımacılığı benzersiz avantajları ile, artık öncelikli olarak tercih edilen ulaşım aracı.

Ülkemizin en eski özel havayolu şirketi olan ve uçuşlarına 1992 yılında başlamış olan Onur Air, Havayolu taşımacılığının ülkemizde yaygınlaşması sırasında önemli katkılar sağlamış, hizmet kalite standartları ve çeşitli yeni nesil uygulamaları sayesinde istikrarlı olarak gelişerek günümüzde, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere pek çok sefere imza atan başarılı havayolu şirketlerinden biri haline dönüşmüştür. Onur Air ucuz uçak bileti konusunda sürekli olarak yeni avantajlar ve uygulamalar geliştirerek, tüketicilere bu konuda alternatif sağlayan havayolu şirketlerinden bir tanesidir. Çok sayıda havayolu şirketinin sağladığı birçok avantaj ve kampanyadan tüketicilerin haberdar olabilmesi ve en avantajlı bilet alımlarını gerçekleştirebilmesi konusunda ise bazı sıkıntılar bulunuyor. Çok sayıda şirketin tüm avantajlarını sürekli olarak takip edebilmek mümkün olmadığı gibi, bunun için ayırılacak zaman bulmak da büyük bir sorun teşkil ediyor. Bu sorunu tamamen ortadan kaldıracak bir alt yapıyla kurulmuş olan www.biletbayisi.com, yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere yüzlerce havayolu şirketinin tüm seferlerini görebileceğiniz, şirketlerin aynı güzergahlarda uyguladıkları fiyat politikalarını karşılaştırabileceğiniz ve bu sayede gideceğiniz lokasyon için en ucuz uçak biletini bulabilmeniz amacıyla oluşturulmuş benzersiz bir altyapıya sahip.

Alanında ülkemizde lider web platformu olan biletbayisi, Pazar payını büyük bir oranda elinde tutuyor. Tüketicilerin beklentilerine en iyi ve en sağlıklı yanıtları verebilmek konusunda sürdürülen araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda elde edilen bulgular doğrultusunda sürekli hizmet standartlarını yenileyen ve yeni nesil güncellemeler ve uygulamalar ortaya koyabilen platform, bu sayede sektörünün lideri olmasının getirdiği sorumluluğu da fazlasıyla yerine getirmeye devam ediyor. En ucuz uçak bileti arayışlarınıza son noktayı koyacak nitelikte bir altyapıya sahip olan biletbayisi, uçak bileti almadan önce mutlaka incelemeniz gereken bir hizmet sunumu gerçekleştiriyor. Havayolu şirketlerinin avantajları ve kampanyalarının aynı sıra, anlaşmalı havayolu şirketleriyle çeşitli kampanyaları da kullanıcılarına sunan platform, tartışmasız ülkemizin alanında en yetkin web platformu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.