ADVERTORİAL
okuma süresi: 6 dak.

Ankara için nakliyat artık daha kolay

Ankara için nakliyat artık daha kolay

Büyük şehirlerde nakliyat hizmeti almak bazı durumlarda zor olabilmektedir. Bazı durumlarda kendi yöntemlerinizi uygulayacağınız nakliyat çalışmalarında, deneyim gerektiren hususlar öne çıkabilmektedir. Taşınmanızı profesyonel firmalar ile gerçekleştirmek istiyorsanız, Ersoy Nakliyat siz değerli müşterilerine en hesaplı evden eve nakliyat fiyatlarıyla tüm Türkiye geneline şehir içi, şehir dışı kurumsal olarak taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Yayın Tarihi: 07/07/15 17:37
okuma süresi: 6 dak.
Ankara için nakliyat artık daha kolay
A- A A+

Nakliyat öncesinde ücretsiz olarak sunulan ekspertiz hizmeti doğrultusunda eşyalarınız yerinde incelenir ve eksperimiz eşyalarınıza en iyi taşıma programını nakliye öncesinde hazırlar. Eksper gerekli araç teminini, personel sayısını, ambalajlama-paketleme malzemelerinin belirlenmesini ve eşyanın alınacağı ve gideceği kat durumu gibi hususları değerlendirir. Evden Eve Nakliyat Ankara firması tarafından müşterimizin alacağı hizmet detayı hakkında bilgilendirildikten sonra anlaşma sağlanır ise sözleşme poliçesi kapsamında eşyalarınız taşınır.

Taşınma gününde hiçbir eşyanız en küçük bir zarara uğratılmadan deneyimli personellerimiz ile eski evinizdeki tüm eşyalar demonte edildikten sonra birinci sınıf ambalajlama malzemeleriyle paketlenir. Eşyanın gittiği yeni evde ise özenli olarak profesyonel elemanlarımız tarafından demonte gören eşyaların tümü monte edilir ve müşterimizin kullanıma hazır olarak sunulur. Tüm taşımacılık hizmetlerimizin tümünde demonte, ambalajlama, montaj, sigorta dahil hizmetlerdir.

Elektronik eşyalar, beyaz eşyalar ve mobilya eşyalarınızın tümü yeni evinize getirildiğinde paketlerinden açılarak kullanıma hazır hale getirilir. Müşterimizin isteği doğrultusunda elemanlarımız eşyaları istenilen yerlere kurumlarını yapar.

Şehir içi ve şehirlerarası evden eve nakliye hizmetleri içerisinde ev eşyalarınıza gerekli tedbirleri önceden alarak son model üstü kapalı çelik kasa nakliye araçlarımız ve uzman personellerimiz ile sizlere hizmet vermekteyiz. Ankara evden eve nakliyat firması olarak kullanmış olduğumuz tüm ambalajlama malzemeleri birinci sınıf kaliteli malzemelerden oluşmaktadır ve eşyalarınızda çizik dahi oluşmadan yeni evinize sigortalı olarak teslim etmekteyiz.

Ankara'nın tüm semtleri içerisinde ev eşyası taşımacılık hizmeti almak istediğinizde firma yetkililerimize ulaştıktan sonra eşyanızın bulunduğu semti, gideceği yeri ve alınacağı kat bilgisini verdikten sonra ortalama şehir içi nakliye fiyatını öğrenebilirsiniz. Tam olarak fiyat bilgisi almak isterseniz müsait olduğunuz bir gün evinize ücretsiz olarak gelen eksperimiz eşyalarınızı inceledikten sonra nakliyat fiyatını belirtecektir.

Evden eve nakliyat hizmetlerinde asansörlü nakliyat ekipmanları ile nakliye işlerinin zorlu ve zahmetli geçmesinden dolayı profesyonel ekipmanlardan yardım almaktayız. Asansörlü evden eve nakliyat ile müşterilerimizin eşyalarını kolay şekilde taşıyor ve istediğiniz adrese yine asansör kurularak sorunsuzca ulaştırıyoruz. 20 Kata kadar çıkabilen ve 350 kg eşya ağırlığını kaldırma kapasitesi sayesinde her türlü ev eşyasını taşıyabilmekteyiz.

Nakliyat Hizmetlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Evden eve şehir içi veya şehirlerarası nakliyat hizmetlerinde taşımacılık firmaları iyi araştırmanız gerekmektedir. Eşyalarınızın eski adresinizden yeni adresine dikkatli ve hassas olarak taşınmasını istiyorsanız, taşımacılık işlerinde bilinçli olmanız gereklidir.

Genellikle nakliyat firması arayışı içine girildiğinde internet arama motorları kullanılarak firmalara ulaşılmaya çalışılmaktadır. Araştırma yaptığınız firmanın muhakkak Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilen K1-K3 yetki belgeleri yani şehir içi, şehirlerarası ev büro taşımacılık yeki belgelerine sahip olunması gerekmektedir. Firmanın kendine ait logolu araçları ve firmanın bünyesinde çalışan personel kadrosu olması gereklidir. Bu hususları barındırmayan taşımacılık şirketleri korsan niteliğini taşımaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

1) Ankara Evden Eve Nakliyat Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Nakliyat fiyatları taşınacak eşyanın miktarına, alınacağı kata, gideceği kata, çalışacak personel sayısına, asansör ekipmanlarının kullanımına bağlı olarak fiyat belirlenmektedir. Şehir içi ve şehirlerarası taşıma fiyatları farklı olabilmektedir.

2) Kaç Yıldır Nakliyat Sektöründe Hizmet Vermektesiniz?

Ersoy evden eve nakliyat sektörde 1995 yılından bu yana Türkiye il sınırları içerisine nakliyat hizmeti sunmaya devam etmektedir.

3) Nakliyat Yetki Belgeleriniz Var Mı?

Şehir içi ve şehir dışı ev ofis taşımacılık işleri için Ulaştırma Bakanlığı tarafında almış olduğumuz k1-k3 yetki belgelerine sahip firmayız.

4) Askılı Elbiseleri Nasıl Taşıyorsunuz?

Askılı elbiseler araçlarımız içinde bulunan şeffaf malzemeye sahip gardroplar ile taşınmaktadır.

5) Araçlarınız Firmanıza Ait Araçlar Mıdır?

Evet tüm araçlarımızın hepsi firmamıza ait araçlardır. Ayrıca her aracımız içinde K3 taşıt kartları mevcuttur.

Kurumsal internet sitemizde yer alan sıkça sorulan sorular bölümünde aklınıza takılan her türlü sorularınızı yanıtlıyoruz.

Ankara içi taşınmalarda ve şehirlerarası evden eve nakliyat ihtiyaçlarınızda her zaman yanınızdayız. Ekonomik fiyatlarla kurumsal, kaliteli taşımacılık hizmetleri almak için firmamızı günün her saati arayabilir, teklif alabilirsiniz.

Saygılarımızla…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.