ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Sağlıklı ve tasarruflu su üretimi için Conax

Sağlıklı ve tasarruflu su üretimi için Conax

Her zaman kazanmak için bir adım atmak gereklidir. Bu sefer kazancınız sağlık ile ilgili olsun ve Conax iş yeri tipi su arıtma cihazları ile sağlığınızı kazanın.

Yayın Tarihi: 13/07/15 08:14
okuma süresi: 3 dak.
Sağlıklı ve tasarruflu su üretimi için Conax
A- A A+

Her iş yeri için gerekli olan, özellikle büyük işyerleri için ideal olan Conax 600 GPD arıtma ürünleri sizi birçok dertten kurtaracaktır. Hem siz hem iş yeriniz sağlıklı ve tasarruflu bir şekilde su kullanacaksınız. Günlük 300 lt, yaklaşık 15 damacana suya hiçbir ücret ödemeden sahip olacaksınız. Hem de bunu her gün aynı şekilde tekrar ederek. Bir defalık kurulum ile yıllarca kullanım imkanı sunan ürün sadece aylık olarak kontrol edilmeli ve eksik mineralleri tamamlanmalıdır.

Damacana Su Masrafından Kurtulmak İçin İş Yerlerinde Su Arıtma Cihazı Kullanın

Bir fabrikanız var ve siz buraya kaliteli su almak istiyorsunuz. Alacağınız su hem kaliteli hem de ucuz olsun istiyorsunuz. Bu konuda size en iyi yardımcı Conax firması olacaktır. sizin için birbirinden farklı üretmiş olduğu cihazlar arasında yer alan Conax 600 GPD iş yeri tipi su arıtma cihazları sizin tüm isteklerinizi karşılayacak kapasitede ve kalitededir. Daha önce gördüğünüz cihazları unutun. Tüm bildikleriniz ve tattıklarınız sular bu cihazdan çıkan sularla kesinlikle boy ölçüşemez. Tadı, kokusu, sertliği tam sizin istediğiniz ayarda olan sular ile rahatlayacaksınız. Nasıl ve nereden geldiğini bilmediğiniz sular artık sizi düşündürmesin. Siz bir defa Conax alın gerisini o düşünsün. En küçük tereddüdünüzde dahi Conax anında yanınızdadır.

Su Arıtmada Nano Teknoloji

Su cihazlarımız membran teknolojisi ile daha sağlıklı ve kalitelidir. Ters ozmos işlemi suyu membrandan geçirerek iyice temizlenmesini sağlamaktadır. Mikroskopla ancak görünecek, nano boyutlu tortular, ağır metaller, bilmediğiniz virüsler, çeşitli mikro organizmalar ve kireç Conax 600 GPD iş yeri tipi su arıtma cihazları ile temizlenerek sizlere sunulacaktır. Mükemmel filtre sistemleri ile cihaz inanılmaz derecede bir arıtım yapar. Arıtılan suların orijinal dağ suyu kadar temiz olması muhtemeldir. Hindistan Cevizi kabuğu karbon filtre beşinci ve son aşamadır. Bu filtre suya lezzeti ve yumuşak bir içme duygusunu verir. Bu özellik çok önemli bir özelliktir. Cihazı satın almak için www.conax.com.tr adresine girilebilirsiniz. Aynı zamanda burada ki diğer cihazları da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.