ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Hünkar Rakı Diamond'dan ŞEKERSİZ bayram mesajı..

Hünkar Rakı Diamond'dan ŞEKERSİZ bayram mesajı..

Rakıların hünkarı, müdavimlerin yeni gözdesi Hünkar Rakı Diamond, Ramazan bayramını farklı karşılıyor. Halk arasında şeker bayramı olarak da anılan bu özel gün için, dikkat çeken bir mesaj yayınlandı.

Yayın Tarihi: 17/07/15 10:00
okuma süresi: 2 dak.
Hünkar Rakı Diamond'dan ŞEKERSİZ bayram mesajı..
A- A A+

Hünkar Rakı Diamond, 'bayramınız şeker tadında, ama rakınız şekersiz olsun' diyor mesajında. Çünkü Türkiye'nin ilk butik rakısı Hünkar'ın üretiminde şeker kullanılmıyor.

Rakı pazarına çok hızlı giren ve kısa sürede büyük pay alan Hünkar'ın Uluslararası Pazarlama ve Satış Direktörü Alp Altuner, tamamen Ege yaş üzümlerinin damıtılması ile "% 100 yaş üzüm rakısı" ürettiklerini vurguluyor.

Altuner, "Sıfır şeker, yani üretimde şeker kullanmıyoruz. Rakı üretiminde istenmeyen kötü tatları maskelemek için rafine beyaz şeker kullanılabiliyor. Bunu anlamak için şişelerin içindekiler bölümüne bakıldığında diğer rakılarda rafine beyaz şeker olduğu görülebilir. Hünkar Rakı ürünlerimiz ideal rakı lezzetinde olduğu için üretiminde hiç bir şekilde şeker kullanmıyoruz" diyor.

Rakı severler için rakının içimine, lezzetine ve ertesi gününe direkt etki eden bu detay, kısa sürede büyük beğeni topladı.

Sadece bu özellik değil tabi Hünkar Rakı Diamond'ı özel kılan. Rakı sektöründe Hünkar Diamond'ın ezber bozmasının bir diğer sebebi de 180 gün boyunca dinlendirilmesi. Bu alanda rekor Hünkar Diamond'da.

Damıtımdan şişelemeye kadar 6 ay boyunca dinlendirildiği için en iyi şekilde olgunlaşıyor. Damaklarda eşsiz ve emsalsiz bir lezzet bırakıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.