ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Yeni Hyundai i10 Aiport Mall'da görücüye çıktı

Yeni Hyundai i10 Aiport Mall'da görücüye çıktı

Özok Group bünyesinde bulunan Hyundai, gectigimiz günlerde1001 Airport Mall Avm'de İ10 modelini sergiledi.

Yayın Tarihi: 17/07/15 09:18
okuma süresi: 2 dak.
Yeni Hyundai i10 Aiport Mall'da görücüye çıktı
A- A A+
Yeni açılan 1001 Airport Mall Avm ziyaretçileri alışveriş için geldiklerinde Hyundai i10 surprizi ile karşılaştı.

Göz kamaştıran tasarımı ile kendi alanında fark yaratan otomobil Hyundai İ10'u görenler, aracı yakından tanıma ve inceleme şansı yakaladılar.

Müşteri memnuniyetinin büyük önem veren ve müşterinin ayağına giden anlayışı ile çalışmakta olan Özok Otomotiv Hyundai personeli bundan sonra da benzer etkinlikler düzenlemeyi düşünüyor.

Airport Mall da yoğun ilgi ile karşılanan yeni Hyundai i10 dinamik tarzı ve ekonomik olması, cazip taksit imkanı ile dikkatleri üzerine cekti.

TEST SÜRÜŞÜNE DAVETLİSİNİZ


Hamitköy'de bulunan Hyundai Plazada 25.07.2015 tarihinde ise Hyundai Test sürüş günü düzenlenecek. Test sürüşüne katılanlata ise sürpriz hediyeler bekliyor.

Özok Otomotiv Hyundai satış müdürü Özgür Ayanoğlu yaptığı açıklamada; hizmet için burada olduklarını, ekip olarak büyük bir mutluluk ve gurur içinde bu görevi sürdürmeye devam edeceklerini, Özok Group sloganı olan "Bizimle Yüzünüz Hep Gülecek" felsefesini, iş hayatımızın tüm noktalarında verilen hizmetin kusursuzluğu ve bedelinin tam karşılığını verme inancıyla çalışmakta olduklarını söyledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.