ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Hünkar ile '#RakıAdabı' günleri başlıyor...

Hünkar ile '#RakıAdabı' günleri başlıyor...

"Elmasın içilebilir hali" sloganıyla yola çıktı, çok kısa sürede rakı müdavimlerinin değişmez tercihi oldu. Rakıların en özeli Hünkar, yeniliklerle yoluna devam ediyor.

Yayın Tarihi: 27/07/15 09:50
okuma süresi: 2 dak.
Hünkar ile '#RakıAdabı' günleri başlıyor...
A- A A+

Hünkar Klasik ve Hünkar Yaş Üzüm'ün başarısını, Hünkar Diamond ile taçlandıran marka, farklı özellikleriyle de öne çıkıyor.

Limitli üretimi, üretimde hiç şeker kullanılmaması ve tam 180 gün dinlendirilmesi ile hafızalara kazınan Hünkar, rakı severler için yeni bir adım daha atıyor.

Güçlü reklam kampanyaları ve etkin sosyal medya ağıyla rakıların olduğu gibi keyfin de hünkar tahtına oturan marka, bu kez "#RakıAdabı" diyor.. Facebook, Twitter ve İnstagram'daki Keyfin Hünkarı sayfalarında #RakıAdabı köşesi başlıyor.

#RakıAdabı'nda neler var?

Hünkar her gün dikkat çeken bir rakı adabı ile sofralara konuk oluyor. Yaygın rakı kurallarını ve tüketicilerden gelen görüşleri paylaşıyor. Ama hepsini rakıyla, mezeyle ve keyifle buluşturuyor.

'Keyfin Hünkarı' olmaya hazır mısınız?

Ramazan Bayramı'nı "bayramınız şeker tadında, ama rakınız şekersiz olsun" sloganıyla karşılayan ve dikkat çeken videosuyla sosyal medya sayfalarından yüz binlerce kişiye ulaşan Hünkar Rakı, bu projesiyle rakı severleri bir kez daha keyfin hünkarı olmaya davet ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.