ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Yatırımcı için kazançlı fırsat: Nicosia Park Residence

Yatırımcı için kazançlı fırsat: Nicosia Park Residence

Döviz kurlarındaki ani artış, emlak dünyasını da etkiledi. Yükselen kur karşısında vatandaş yeni bir projeye adım atmak için önünü görebilmek adına genellikle beklemeyi tercih ediyor. Çünkü bir yanda kur stresi, diğer yanda projenin inşaat süresi derken konut sahibi olmak gözünde büyüyor.

Yayın Tarihi: 27/07/15 08:59
okuma süresi: 2 dak.
Yatırımcı için kazançlı fırsat: Nicosia Park Residence
A- A A+

Fakat her proje için değil bu endişe. Vatandaşın çekincesi henüz daha temeli atılmadan satışa çıkanlar. Bitmiş ve teslime hazır projeler ciddi bir talep görüyor.

Farz Şirketler Grubu'ndan özel bir proje

Onlardan biri de Nicosia Park Residence projesi.. Başkent Lefkoşa'da inşa edilen proje, artık teslim için gün sayıyor.

Farz Şirketler Grubu'nun özsermayesiyle, Türk koçanlı arazi üzerinde yükselen Nicosia Park Residence; yeri, konumu, mimari yapısı ile dikkat çekiyor.

Lefkoşa Gönyeli Çemberi'ni birkaç dakikalık mesafede, Opel Plaza ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi arasına konumlanan Nicosia Park Residence özellikleri ile de dolu dolu.

Nicosia Park Residence'ta teslim için son sayıyor

Daire büyüklükleri 94 metrekare ile 155 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1'lik 48 dubleks ve 4 penthouse daireden oluşuyor.

Merkezi ısıtma ve soğutma altyapısı, her daire için özel otopark ve özel güvenlik hizmeti, projeyi özel kılan başlıklar arasında.

Yatırımcı için öne çıkan bir başka detay ise fiyatlar. 59 bin sterlinden başlıyor daireler. Projeden yer alanlar kısa süre içinde taşınabilecek, sıfırdan başlayacak bir projede olduğu gibi ortalama 24 ay beklemeyecek.. Tam 6 bin 650 metrekarelik Türk koçanlı arazide yer alan proje teslim aşamasında. Çok yakında Nicosia Park Residence'ta yaşam başlayacak.

Özel anlaşma ile mortgage fırsatı

Farz Şirketler Grubu bu projeye özel Garanti Bankası ile mortgage anlaşması da yaptı. Dileyen yatırımcılar banka üzerinden de borçlanabilecek. Garanti Bankası'nın sunduğu fırsatlar ve 240 aya varan ödeme seçenekleriyle, dileyen kira öder gibi de Nicosia Park Residence projesinde ev sahibi olabilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.