ADVERTORİAL
okuma süresi: 9 dak.

Çiftçioğlu Mobilya 2015 Yatak Odası Takımları

Çiftçioğlu Mobilya 2015 Yatak Odası Takımları

Yatak odaları, dekorasyon ve insanların konforu açısından kritik bir öneme sahiptir. İç mekan dekorasyonunda en fazla dikkat edilmesi gereken yerler arasında olmasının ise başlıca sebepleri bulunmaktadır. Bunlar arasında en belirgin olanı ise, kişinin gün içerisindeki yorgunluğunu ve stresinin atılması ile birlikte yeni bir güne daha enerjik bir başlangıç yapılmasında yatak odalarındaki dekorasyonun büyük payı olmasıdır.

Yayın Tarihi: 01/08/15 09:55
okuma süresi: 9 dak.
Çiftçioğlu Mobilya 2015 Yatak Odası Takımları
A- A A+

İnsanların en özel alanları arasında yer alan yatak odaları, rahatlığın yakalanması ve pozitif enerjinin sağlanabilmesi açısından önemlidir. Yeni sezona ait olan yatak odası takımları da bu tür durumları sağlayabilmeniz için yararlanabileceğiniz en ideal mobilyalardır. Mobilyalar arasında mekanınızın ölçülerine ve kişisel zevklerinize göre yapacağınız seçim ile daha konforlu ve enerjik bir hayat yaşayabilirsiniz.

Yeni sezon tasarımlarına bakıldığı zaman, geçmiş dönemlerde yer alan mobilyaların üzerine eklenen alternatif çizgiler oldukça dikkat çekiyor. Klasik modellerin modern bir çizgide tasarlandığı 2015 yılının yatak odası dekorasyonu modasında özellikle yeni evli çiftlerin ve evlerini yeniden dizayn etmek isteyen ailelerin birbirinden farklı seçenekleri oluyor.

Klasik tasarımlara bakıldığı zaman bu yıl modern dokunuşlar ile süslenmiş bir klasiklik anlayışı görüyoruz. Klasik yatak odası takımlarındaki tüm dokunuşların yer aldığı modeller artık daha modern bir çizgide dekorasyon tutkunlarına sunuluyor. Koyu renklerin hakim olduğu klasik yatak odası takımları arasında ise en fazla ön plana çıkanlar arasında kahverengi, gri, beyaz ve siyah gibi iddialı renkler yer alıyor.

Sadelikten ve klasik dekorasyondan hoşlanıyorsanız, bu yıl oldukça şanslısınız diyebiliriz. Mevzu bahis renkler dışında alternatif bir tarzı klasik dekorasyon anlayışı ile birlikte uygulamak isteyenler için birkaç farklı rengin klasik çizgide uygulandığı modeller de yer alıyor. Bu tür tasarımlar ile klasik çizginizden vazgeçmeden tamamen özgün bir biçimde yatak odalarınızı daha ferah ve konforlu bir hale getirebilirsiniz.

Modern tasarımdan hoşlananlar ise yine metalik, gri, beyaz ve canlı renklerin kullanıldığı yatak odası takımlarına yönelebilirler. Her sezon olduğu gibi bu sezon da kataloglarda yer alan modern yatak odası takımları özellikle geniş alana sahip kişilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Geniş yatak odalarının ferah atmosferine daha büyük bir katkı sağlayarak, ferahlığı en üst düzeyde yaşatabilecek etkiye sahip olan modern yatak odası takımları seçkin markaların birbirinden şık tasarımları ile karşımıza çıkıyor.

Led aydınlatıcılar, modern ve klasik gardroplar, komidin modelleri, halı ve kilim gibi diğer yatak odasına ait olan dekoratif araçlar ile yatak odalarınızı bir bütünlük içerisinde yeni sezonda rahat ve konforlu bir hale getirebilirsiniz.

Yatak Odası Takımları Renk Seçimi Nasıl Olmalı?

Dekorasyonda renk uyumunun sağlanması hayalinizdeki dekorasyon stillerini gerçek hayata sağlıklı bir şekilde aktarabilmek için en fazla dikkat etmeniz gereken konular arasında yer almaktadır.

Renklerin insanlara çağrıştırdığı duygular ve düşünceler olduğu gibi aynı zamanda hepsinin birbirini tamamladığı farklı renkler bulunmaktadır. Eğer dekorasyonunuzu sıfırdan yaratıyorsanız aklınızda nasıl bir renk skalası yakalamak istediğinizi belirlemelisiniz. Koyu tonlardan oluşan bir yatak odası yaratmak istiyorsanız satın alacağınız yatak odası takımları ile birlikte duvar, zemin, halı ve diğer aksesuarlarınızın da bu tür tonlardan oluştuğuna emin olmalısınız.

Açık renkli ve ferah bir yatak odası yaratmak istiyorsanız da etrafa yerleştireceğiniz koyu renkli aksesuarlar ile bütünlüğü yakalayabilirsiniz. Dekoratif aksesuarlar estetik duruşları ve mekanlara kattıkları modern hava dışında renk uyumunun yakalanabilmesi için de kullanılabilmektedir. Örneğin yatağınız ile makyaj masanızın kenarına koyabileceğiniz ufak bir zıt renkli aksesuar, iki mobilya arasındaki renk geçişini yumuşatarak daha bütün gözükmesini sağlayacaktır.

Yatak Odaları Nasıl Daha Geniş ve Ferah Gösterilir?

Yatak odalarının olduğundan daha geniş ve ferah gösterilmesi ufak tefek ipuçlarına dikkat ettiğiniz takdirde mümkün olabilmektedir. Aynı şekilde yanlış yapılan bir seçim sonucunda geniş mekanlarınızı olduğundan daha dar bir görünüme büründürebileceğinizi de unutmayın.

Yatak odası takımlarınızı seçerken özellikle gardrop modellerinin ön kapaklarının aynalı olmasına özen gösterin. Dekorasyon içerisinde ayna kullanımı her zaman daha ferah ve geniş mekanların elde edilmesi için tercih edilen ilk yöntemler arasındadır.

Gardrobunuzun raf kısımlarında 40-50 cm kadar, askıların olduğu yerlerde ise 60-70 cm kadar bir derinlik bütün ihtiyaçlarınız için yeterli olacaktır. Eğer bu ölçüleri daha da büyültürseniz aşırı yer kaplayan dolaplar yüzünden mekanınızı olduğundan daha dar gösterebilirsiniz.

Odalarınızın aydınlatması da daha geniş bir yatak odası elde edebilmeniz için önemlidir. Aydınlatma ile birlikte duvarlarınızda açık ve canlı renkler kullanmanız da ferahlık ve genişlik açısından dikkat edilmesi gereken diğer hususlar arasındadır.

Yatak Odası Takımları Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Mobilya seçimi sizin zevkleriniz ile doğru orantılı ilerlemesi gereken bir seçim sürecidir. Aklınızda yaratmış olduğunuz bir örnek tasarımı not alarak ilerlediğiniz takdirde hayalinizdeki dekorasyon dokunuşlarını hayatınıza daha kolay bir şekilde aktarabilirsiniz. Ancak bunu yaparken yine de birkaç farklı hususta dikkatli olmanız gerekiyor.

Yatak odalarını dekore ederken öncelikle ferah bir mekan yaratmak ilk amacınız olmalı. Koyu renkler yatak odalarında kullanıldığı zaman günün yorgunluğunu atmak için girmiş olduğunuz yatağınızda daha rahatsız hissetmenize yol açabilir. Bej ve diğer açık renk tonlarını mobilyalarınızı seçerken yoğun olarak kullanabilirsiniz. Siyah mobilyalar kasvetli ve boğucu bir havaya sahip olmanıza yol açabilir. Fakat bu tür mobilyaların da dekorasyon içerisindeki önemini ve yerini unutmayın.

Saflık, romantizm ve ferahlık duygularını uyandıran bir yatak odası sahibi olmanız sabahları uykunuzu daha iyi almış bir şekilde uyanabilmeniz için önemlidir. Yatağınızın baş kısmında yer alan makyaj masalarının üzerlerinde doğallığın ve ferahlığın yakalanabilmesi için çeşitli aksesuarlar ve ufak aynalar kullanabilirsiniz.

Dolaplar, yatak odası takımları arasında en fazla yer kaplayan mobilyalar arasındadır. Yatak odası takımlarınız arasında yer alacak olan bu tür dolapları seçerken öncelikle mekanınızın ölçülerini iyi bir şekilde belirlemeniz gerekiyor. Boydan boya dolaplarla kaplı bir yatak odası yaratmak istiyorsanız iki ayrı noktaya dikkat etmelisiniz.

Bu tür uzun ve geniş dolap modellerini kullanacaksanız mekanınız fazlasıyla geniş olmalı. Geniş mekanlarınıza satın alacağınız bu tür dolapları ise mutlaka aynalı modellerden seçmelisiniz. Mekanınız ne kadar geniş olursa olsun boydan boya uzun bir dolap kullanmanız mekanınızı olduğundan daha ufak göstereceği için ayna kullanarak ferahlık hissini yakalayabilirsiniz.

Seçim konusunda en fazla dikkat edilmesi gereken ise marka seçimi konusudur. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir marka ile alışveriş yapmanız daha sağlıklı sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır.

Mobilya sektöründe uzun yıllardır müşteri memnuniyeti ile hareket etmekte olan Çiftçioğlu Mobilya markası köşe takımları, yatak odası takımları ve koltuk takımlarınızı kendi mekanlarınıza özel ölçülerde ve renklerde satın alabileceğiniz güvenilir ve köklü bir firmadır.

Kendi üretimi olan yatak odası takımlarında 5 yıla kadar müşterilerine garanti veren Çiftçioğlu, yeni sezonun pek çok farklı tasarımını en uygun fiyat seçenekleri ile müşterilerine sunmakta olan bir firmadır.

Hızlı teslimat ve 1. sınıf kalitede üretilmiş olan mobilyaları sunmakta olan Çiftçioğlu, mobilya sektöründe yalnızca satış ve ticaret yapan bir marka olmamakla birlikte dekorasyon trendlerini yakından takip etmekte olan uzman kadrosuyla şık ve çağa uygun dekorasyonlar yaratabilmeniz için hizmet vermektedir.

Çiftçioğlu'nun kaliteli ve estetik yatak odas takımlarına ve diğer mobilyalarına ulaşmak istiyorsanız http://www.ciftcioglumobilya.net/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.