ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Umre nasıl yapılır?

Umre nasıl yapılır?

Kâbe ziyaretinin Hac mevsimi dışında yerine getirilmesi işlemi, umre olarak adlandırılmaktadır. Umre ziyaretleri hadislerde ve Kur'anda yer almaktadır.

Yayın Tarihi: 03/08/15 13:05
okuma süresi: 3 dak.
Umre nasıl yapılır?
A- A A+

Kâbe ziyaretinin Hac mevsimi dışında yerine getirilmesi işlemi, umre olarak adlandırılmaktadır. Umre ziyaretleri hadislerde ve Kur'anda yer almaktadır. Sitemiz www.umredefark.com umre ziyaretlerinin nasıl yapılacağı, umre tarihleri, umrenin şahıslara kazandırdıkları, umrede gezilecek yerler gibi ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek nitelikte tasarlanarak, hizmet gerçekleştirilmesi maksadı ile paylaşıma sunulmuştur. Etkinliklerimiz, tarafımızdan kusursuz bir şekilde yerine getirilmekte ve umre ziyaretiniz esnasında ihtiyaç duyacağınız her şey, emsalsiz bir şekilde karşılanmaktadır.

Umre Fiyatlarımıza Dahil Edilen Hizmetlerimiz

Umre fiyatları başlığı altında toplanan bölümümüzde, fiyat içeriğinde bulunan hizmetler başlıklar halinde bilginize sunulmuştur. Oluşturduğumuz farklı umre tur programları, fiyatlarda farklı seçeneklere neden olmaktadır. Ayrıca umreye gidiş ve de gelişte kullanılan uçak biletlerinin bedelleri, vize işlemleri için gerekli olan masraflara ait olan bedeller, Medine ve Mekke arasında ulaşımın sağlanması maksadı ile ihtiyaç duyulan giderlerin bedelleri, konaklama ihtiyacını karşılayan otellere ait yemek ücretleri dahil olan konaklama hizmet bedelleri, hava limanlarında kolaylık sağlanması maksadı ile organizasyonumuza dahil edilen karşılama ve uğurlama hizmetlerine ait bedelleri ile umrede sunulan rehberlik hizmetlerine ait bedellerde fiyatlara dahil konumda bulunmaktadır. Bu fiyat seçeneğimizin içerisine tarafımızdan size ikram edilen küçük çaplı anı niteliği taşıyan hediyelerde yer almaktadır.

Umre Turları Kapsamında Gezilmesi Planlanan Yerler

Umre ziyareti esnasında, umre turları kapsamında gezilecek yerler aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Medine'de bulunan Medine-i Münevvere'yi ziyaret, Ravda-i Mutahara yani Cennet bahçesi, Mescid-i Nebevimescid-i Nebevi, Cenent-ül Baki, Kuba Mescidi, Mescid-i Ömer, Mescid-i Ebu Bekir, Mescid-i Ali, Mescid-i Kıbleteyn ve Cuma Mescid-i ile Gamame Mescid-i ziyaret programında yer almaktadır. Ayrıca Mekke'de bulunan Mescid-i Haram, Kabe-i Muazzama, Peygamber efendimizin doğduğu ev, Cennet-ül Mualla Mezarlığı, Hira dağı, Sevr dağı, Arafat, Müzdelife, Mina, Mescid-i Cin, Akabe Biat yeri ziyaret programında bulunmaktadır. Umre ziyaretleriniz sayesinde dünya işlerindeki menfaatlerin anlamsız olduğu ve kötü işlerin boş anlamlardan ibaret olduğu net olarak kavranacak, eşitlik düşüncesinin varlığı hakkında ve doğruluğu hakkında kesin hükümler elde edilecek, Müslüman kardeşler arasında kardeşlik ve yardımlaşma duyguları da pekiştirilmiş olacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.