ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Aracınız için ayrıntılı muayene

Aracınız için ayrıntılı muayene

İkinci el otomobil sahiplerinin karşılaştığı en büyük problemlerden biri hava yastıkları çalışmayan birçok teknik özelliği arıza veren otomobiller olmaktadır.

Yayın Tarihi: 07/08/15 12:11
okuma süresi: 3 dak.
Aracınız için ayrıntılı muayene
A- A A+

Bunun sebebi ise araçların satın alınmadan önce yeterince kontrol edilmemeleri olmaktadır. Elbette gözle yapılan muayene hiç bir araç için yeterli olmamaktadır. Gözle yapılan muayene en fazla aracın dış kısmında, boyasında ya da camlarında olan hasarın tespit edilmesi için yeterlidir. Bazen bu kısımlar için bile yüzeysel muayene yeterli olmamaktadır. Aracın dış kısmındaki parçalarının orijinal olmayan parçalar ile değiştirilmiş olduğunu kimse fark edememektedir. Oto ekspertiz hizmeti ise araç alıcıları için tüm bu tespiti zor konuları birkaç saat içinde tespit etmekte ve müşterisine rapor halinde sunmaktadır. İstanbul oto ekspertiz uzun yıllardır verdiği hizmet ile tecrübesini kazanmış bir firma olup almayı düşündüğünüz otomobil ile ilgili merak ettiğiniz her konuya burada cevap bulabilmeniz mümkündür.

İstanbul Oto Ekspertiz

Müşteriye sunulan raporlar sadece bilgi verici nitelikte olmaktadır. Otomobilin önceden verdiği arızalar, otomobilin yürüyen aksamlarındaki arızalar, fren ya da balata sorunları, hava yastıklarının çalışır durumda olup olmadığı gibi durumlar sayısal ve sözel veriler ile rapor halinde müşteriye sunulmaktadır. Ancak müşteri raporlarda sunulan hataların yanında tavsiye ya da hasarların nasıl giderileceği konusunda ayrıntılı bilgiler beklememelidir. Oto ekspertiz hizmeti sadece aracın mevcut durumu hakkında bilgi vermek adına sunulan bir hizmettir. İstanbul oto ekspertiz sunduğu kaliteli hizmetin yanı sıra güvenilir ölçüm cihazları ve işinde uzman çalışanları ile İstanbul'un en fazla tercih edilen oto ekspertiz firmaları arasında yer almaktadır. Firmamız isteğiniz doğrultusunda araca gelerek ölçümler yapabilmektedir. Bunun yanında ölçüm sonuçlarına birkaç saat içinde ulaşmanız sağlanmaktadır. Yani otomobilin teknik durumu görebilmek için günlerce beklemenize gerek kalmamaktadır. Oto ekspertiz ücretleri otomobilin durumuna göre değişiklik göstermektedir. Özellikle bazı marka ve modellerin ücreti daha yüksek olabilmektedir. Müşteri ne kadar çok şeyi merak ediyorsa o kadar çok ayrıntılı inceleme gerekmektedir. Yapılan testlerin sayısı ne derece fazla ise ücret de o derece yüksek olmaktadır. Oto ekspertiz ücreti için bir diğer belirleyici faktör ise cihazın yerinde ekipler tarafından muayenesi olmaktadır. Daha detaylı bilgi için http://www.oto-ekspertizi.com/

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.