ADVERTORİAL
okuma süresi: 1 dak.

Türk koçanlı Nicosia Park Residence teslimat için son sayıyor

Türk koçanlı Nicosia Park Residence teslimat için son sayıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Güney Kıbrıs arasındaki müzakerelerde mülkiyet konusu dikkat çeken başlıklar arasında. Eşdeğer ve tahsis koçanlı konutlar, araziler ne olacak? İade mi edilecek, takas mı yapılacak? Vatandaşın aklında soru işaretleri çok, emlak dünyasında etkisi büyük.

Yayın Tarihi: 07/08/15 14:00
okuma süresi: 1 dak.
Türk koçanlı Nicosia Park Residence teslimat için son sayıyor
A- A A+

İşte bu süreçte Türk koçanlı projeler bir kez daha ön plana çıkıyor. Lefkoşa'nın merkezinde, konumu ve özellikleriyle büyük beğeni toplayan Nicosia Park Residence projesine talep artıyor.

Farz Şirketler Grubu'nun özsermayesiyle, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi ve Opel Plaza arasında yükselen emlak yatırımı, yatırımcıların gözdesi oldu.

Türk koçanlı oluşu ve teslimat için gün sayması projeyi diğerlerinden ayıran en büyük özellik. Çünkü Farz Şirketler Grubu güvencesiyle inşa edilen Nicosia Park Residence'ta çok yakında yaşam başlayacak.

59 bin sterlinden başlayan fiyatlarla satışa çıkan lüks dubleksler, ev hayali kuranlar ve yatırım planı yapanlar için kaçırılmayacak bir fırsatlar sunuyor. Farz Şirketler Grubu'nun Garanti Bankası ile olan özel anlaşmasıyla da, vatandaşlar çok özel imkanlarla mortgage kredisi kullanabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.