ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Yataş ve Enza Home Kıbrıs'ta Özok güvencesiyle büyüyor!

Yataş ve Enza Home Kıbrıs'ta Özok güvencesiyle büyüyor!

40 yıllık geçmişe sahip olan Türkiye'nin dev firmalarından Yataş, Kıbrıs'ta da Özok Group güvencesi ile büyüyor. Yataş bünyesinde olan Enza Home ürünleri de yine Özok Mobilya mağazalarında Kıbrıs Türk Halkı ile buluşuyor.

Yayın Tarihi: 20/08/15 12:31
okuma süresi: 4 dak.
Yataş ve Enza Home Kıbrıs'ta Özok güvencesiyle büyüyor!
A- A A+

Yataş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, ise geçtiğimiz günlerde KKTC'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

KKTC 'de katıldığı bir televizyon programında konuşan Öztaşkın, YATAŞ'ın gelişim hikayesini ve markanın dünyaya nasıl açıldığını anlattı.

YATAK DEYİP DE GEÇMEYİN! "YATAK İŞİ SAĞLIK İŞİ"

'yatak işi sağlık işi' diyen Yataş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Nuri Öztaşkın iyi bir yatağın ve kaliteli uykunun tarifini de anlattı. Özok Grup ve Yataş birlikteliğinde Enza Home'unda Kıbrıs'ta ciddi bir müşteriye sahip olduğunu söyleyen Öztaşkın, Kıbrıs'a her alanda daha büyük yatırımların yapılabilmesini ve yatırımcının önünün açılması gerektiğine dikkat çekti.

Öztaşkın kaliteli uyku için yatağın önemli olduğunun altını çizdi ve şunları söyledi, "İnsanlar bizler ilk işe başladığımız dönemlerde yatak konusunu çok önemsemiyorlardı ama bu işin önemi giderek daha da arttı Türkiye'de biz de sağlıklı yataklar üretmeye devam ediyoruz. Bana sıkça sorulan bir soru vardır. Doğru yatak nasıl bir yataktır diye? Yatak sizi gece en az uyandıran yataktır. Uyandığımız zaman uyku kalitemiz düşer. Yatak bir yandan da tedavi ettirici özelliktedir. Dolayısıyla yatak seçerken doğru yatağı seçmek lazım ve yatağa önem vermek lazım. Yoksa bütün gün sizin performansınızı etkileyen bir şeydir. Uyanıkken yaşadığınız zamanı kalitesini arttırmak için de doğru yatakta yatıp kaliteli uyku almamız lazım."dedi.

40 YILLIK AİLE ŞİRKETİ VE TÜRKİYE'NİN MARKASI "YATAŞ"

Yataş'ın 40 yıllık aile şirketi olduğunu ifade eden, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Nuri Öztaşkın; "Yataş, 40 yıllık bir geçmişe sahip. Kuzenlerin kurmuş olduğu bir aile şirketi. Halka açık bir şirket. Çok eski ve Türk halkının beğendiği sevdiği uzun süre kullandığı hala daha kullanmaya devam ettiği, memnun olduğu ürünleri bünyesinde barındıran bir şirket" dedi.

ÖZOK GROUP İLE ÇALIŞMAKTAN ONUR DUYUYORUZ

Ada'nın kendine özgü bir kültürü olduğunun altını çizen Yataş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Nuri Öztaşkın , Özok Group gibi KKTC'de kurumsal yapısını tamamlamış büyük bir şirket ile işbirliği yapmaktan onur duyduklarını belirtti. Özok Group'a ait tüm işletmeleri gezdiğini ve de çok etkilendiğini belirten Öztaşkın, "Özok Grup her şeyi ile Kıbrıs'a kendini vermiş bir aile. Bizde onlarla beraber bu yola çıktık. Keşke daha da büyük yatırımlar yapabilse Kıbrıs'a. Kıbrıs'ın kendine özgü bir ada kültürü var ve bu ada kültürünün güzelliklerle büyümesi ve gelişmesi lazım. Özok Grubun açmış olduğu Üniversite çok büyük bir sosyal sorumluluk hem de doğru bir yatırım"dedi.

YATAŞ-ENZA HOME DAİMA İŞİNE KONSANTRE OLMUŞTUR

'İşimize konsantre bir firmayız' diyen Öztaşkın, Özok Grup ile birlikte KKTC'deki çalışmaları hakkında da bilgi verdi."Yataşla beraber Enza Home'larda artık Kıbrıs'ta bütün evlerde yer almaya başladı. Kuzey Kıbrıs artık gelişen kabuğunu kıran bir yapıya sahip olmaya başladı. Bizim dünyanın değişik coğrafyalarında ürünlerimiz satışa sunuluyor. KKTC'de de olmaktan çok mutluyuz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.