ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Goji Berry ile 2016'ya hazırlık

Goji Berry ile 2016'ya hazırlık

Yaz aylarının bitmesi ve kış aylarının yaklaşması ile bu dönemlerde artık kilo alımları da baş göstermeye başlamaktadır.

Yayın Tarihi: 09/09/15 14:34
okuma süresi: 3 dak.
Goji Berry ile 2016'ya hazırlık
A- A A+

Öyle ki tüketilen yemek çeşitleri dahi değişiklik göstermekte ve sosyal hayat ile ilgili çok fazla hareketlilik olmaması da kilo alımında ciddi etken olmaktadır. Ve tekrar yaz aylarına giriş yapılmaya başlandığında da kilolardan kurtulabilmek için goji berry kullanımına başlanılacaktır. Ancak bu yazıyı özellikle bu durum için sizler adına hazırladık. Çünkü yaz aylarına yaklaştığınızda hem daha fazla kilo almış olacaksınız hem de vücudunuzda kilo alıp vermekten kaynaklanan çatlak oluşumuna neden olacaksınız. Bunun yerine siz de goji berry ürününü şimdiden alarak kullanmaya başlamalısınız. Böylece ileri ki zamanlarda hem kısa sürede kilo vermek için büyük çaba harcamamış olacaksınız hem de vücudunuzda çatlak ve ya selülit oluşumu olmamış olacaktır.

Çünkü bu ürün sayesinde kilolarınız kontrol altında olacak ve haliyle hem istediğiniz gibi yiyebileceksiniz hem de vücudunuzda çatlak ve ya selülit oluşumu olmadan rahatlıkla hareket edebileceksiniz. Üstelik bunun için sadece düzenli bir şekilde goji berry kullanımı gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. Her akşam bir bardak kadar suyu kaynatmanız gerekmektedir. Kaynama gerçekleştikten sonra bir kaç dakika suyu kendi halinde dinlendirin ve devamında bir poşet çayı içerisine atarak 5 dakika kadar bekleyip demlenmesini sağlayın. Demlenme işlemi gerçekleştikten sonra afiyetle içebilirsiniz. Ancak bu tüketimi yemek yemeden yarım saat önce gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bunun devamında yemek yediğiniz zaman doygunluk hissi alacak ve çok fazla bir şey tüketemeyeceksiniz ve aynı zamanda vücudunuzun alacağı yağlar da vücuda karışmadan vücuttan atılacak ve bu sayede kilo alımının da önüne geçmiş olacaksınız. Tek yapmanız gereken düzenli bir şekilde her akşam tüketmenizdir ve aynı zamanda gün içerisinde en az 2.5 litre su tüketmeniz gerekmektedir. Tüm bunlara dikkat ettiğiniz zaman artık kısa sürede kilo vermek için yorucu diyet programları ve sporları uygulamak zorunda kalmayacaksınız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.