ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Umre Turları

Umre Turları

2016 umre turları ziyaretini gerçekleştirmek isteyen Müslümanlar için en uygun fiyattan tur paketleri sağlıyoruz! Bugüne kadar yüzlerce, hatta binlerce Müslümanın umre ve hac ziyaretlerini sorunsuzca sağlamış olan firmamız, sizlere de bu kapsamda en geniş araştırmalar ile beraber olabildiğince uygun fiyat garantisi ile tur şansı veriyor!

Yayın Tarihi: 26/09/15 10:07
okuma süresi: 5 dak.
Umre Turları
A- A A+

Müslümanların zorunlu ibadetten sayıldığı umre katılımı, sizler açısından da önemli sayılabilen bazı noktalara değiniyor. Pek çok Müslümanın ortak buluşma alanı olması ve huzura erdiği umre dönemi, şu sıralar başladı ve yine birçok kişi tarafından katılım durumu söz konusu oldu. Bizler de umre turları ziyaretini tam anlamıyla sağlayabilmeniz hususunda sizlere elimizden gelen tüm yardımları sağlamaktayız. Katılımlarınızı gerçekleştirerek bu yıl sizler için de önemli sayılan umre ziyaretinizi yerine getirebilir, ileri ki süreçler adına da bu konu ile alakalı bilgi edinme sahibi olabilirsiniz. Müslüman bireylerin katılımı ile beraber çok daha güzel bir ortam yaratılmakla beraber, peygamber efendimizi de kabri başında ziyaret etme şansına tabii tutulacaksınız! Kutsal topraklara ayak basmak umre turları ziyareti ile hem hesaplı, hem de kolay!

Hemen web sitemiz aracılığı ile tur paketleri hakkında bilgiler edinin ve bu ziyaretinizi gerçekleştirin. Sorunsuz bir şekilde tur ziyaretinizi gerçekleştirmek, umre turları katılımınızı ilerilere taşımak istiyorsanız daha fazla beklemeden bizimle iletişime geçebilir, konu ile alakalı daha ayrıntılı bilgiler alabilirsiniz.

Umre ziyaretinizi gerçekleştirmek istediğinizde, uygun tur fiyatlarını araştırmaya başlamış olduğunuzda, birbirinden çok farklı umre fiyatları ile karşılaşacaksınız. Bu fiyatların farklılaşmasına sebep olan unsurları bilmeniz, fiyatları değerlendirmenizi kolaylaştıracaktır. TC Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, kendi bünyesinde düzenlediği tur programlarını yayınladığında, fiyatları karşılaştırmak için, bu program fiyatlarını kullanabilirsiniz. Seçenekler içerisindeki en ucuz fiyatı seçmek, ziyaretinizi zorlaştırmaya sebep olabilir, çünkü sektörde pek çok tecrübesiz firma bulunmaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığı fiyatını baz alarak, aşırı ucuz görünen seçeneklerden uzak durunuz.

Umre Turu Fiyat

Umre turu katılmak için, umreturlari.net sitemizi ziyaret ederek, programlarımızı ve fiyatlarımızı inceleyebilirsiniz. Bu inceleme sırasında, fiyat olarak birbirinden farklı programlar göreceksiniz. Bu farklı programlar, her kesimden insanın, umre gibi kutsal bir görevini yerine getirebilmesine vesile olma isteğimizden kaynaklanmaktadır. Fiyatlar; uçak biletlerinin farklılıkları, kalınacak otellerin özellikleri, yemek öğünlerinin ve çeşitlerinin sayısı, şehir içi ulaşım seçeneklerine göre farklılıklar göstermektedir. Şirketimiz, uzman kadrosu ile Türkiye ve Suudi Arabistan'da yerleşik ofisleri ile tüm ziyaretiniz ve görevleriniz boyunca yanınızda olacaktır. Fiyat farkları, kalma süreleri ile de alakalıdır. Kişi sayısı yeter seviyeye ulaştığında, tur şeklinde, ya da bireysel programlar şeklinde hizmetlerimiz vardır. Diyanet İşleri Başkanlığının verdiği yetki ve görevlendirme ile tüm seyahatinizi, en uygun fiyatlar ve en konforlu seçenekler ile sunmaktayız.

En Ucuz Umre Turu

Bazı tur şirketleri, umre turları da, sıradan turlar gibi sanmak yanılgısına düşmekte ve bu yüzden fiyatlarını en düşükte sunarak, müşteri çekmeye çalışmaktadırlar. En ucuz umre turu fiyatını seçen kişiler; ulaşacakları yere ulaşamama, otelde kalmayı beklerken çadırlara mahkûm olma, yemek beklerken bir dürümle yetinmek zorunda kalma gibi pek çok riski göze almaktadırlar. Bu tecrübesiz turlar, ülkeyi ve mekânları yeterince tanımadıklarından, gideceğiniz ülkenin kanun ve kurallarını bilmediklerinden, yeterli çalışan ağına sahip olmadıkların, sağlık gibi çok ciddi bir konuda hizmet verememekte ve giden yolcuların hayatlarını tehlikeye atmaktadırlar. Uzun yıllardır umre hizmeti veren şirketimiz, ülkenizde ibadet ediyormuş kadar rahat etmenizi ve güvende olmanızı sağlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.