ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

İnstagram reklamları ile iFit

İnstagram reklamları ile iFit

İnstagram reklamları arasında en sık karşılaşılan ve son günlerde oldukça ilgi çekici bir hal alan ifit resmi satış siteleri aracılığı ile hologramlı ve faturalı olarak satışa çıkarılmıştır.

Yayın Tarihi: 08/10/15 15:30
okuma süresi: 3 dak.
İnstagram reklamları ile iFit
A- A A+

İnstagram reklamları arasında en sık karşılaşılan ve son günlerde oldukça ilgi çekici bir hal alan ifit resmi satış siteleri aracılığı ile hologramlı ve faturalı olarak satışa çıkarılmıştır. Sadece orjinal ürün satışı gerçekleştiren resmi satış sitelerinde hologramlı ve faturalı ürün satışı gerçekleştirilmektedir. Eğer siz de sipariş vermeye karar verdiyseniz ifit alırken mutlaka bu faktörlere dikkat etmeniz gerekmektedir. Özellikle ürünü alırken ödeme yapmadan önce doğru ürün geldiğinden emin olmanız için faturası da kargo poşetinin içinde değil dışında gönderilmektedir. Yani kargo poşetinin ön yüzünde bulunmaktadır. Bu sayede ödeme yapmadan önce kargo poşetinin ön yüzünden faturayı alıp kontrol edebilir ve orjinalliğinden emin olarak ödemenizi yapıp teslim alabilirsiniz. Kargo paketini kargo personelleri adresinize teslim ettikleri zaman açtıramazlar. Bu yüzden kargo poşetinin içinde fatura gönderilmemektedir. Tabi ayrıca paketi de açmak isterseniz bu durumda kargonuzu adresten değil kargo firmasının şubesinden teslim alabilirsiniz. Bu şekilde teslim aldığınız zaman kargo paketini de açma şansınız bulunmaktadır.

İnstagram üzerinde yapılan reklamlarda bazı ünlülerin resimlerine de denk gelebilirsiniz çünkü ifit kullanan ünlüler de bu kampanyalar da yerlerini almış ve sizlere faydalarını görmeniz için yardımcı olmaya çalışmaktadırlar. Burada yer alan ünlülerin tamamı bu ürünü denemiş ve hatta hala kullanmaya devam edenler bulunmaktadır. Siz de sağlıklı bir şekilde kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız en kısa sürede siparişinizi verebilirsiniz. Üstelik kampanyalı satış rakamından yararlanabilecek ve bu sayede kampanya bitmiş olsa dahi ilerleyen zamanlarda tekrar sipariş verdiğiniz de kayıtlarınız sistemde bulunacağı için uygun fiyattan almaya da devam edebileceksiniz. Ancak ilerleyen zamanlarda fiyatlar değişmeden siparişinizi vermeniz gerekmektedir. Vereceğiniz siparişler 2 iş günü içerisinde sizlere ulaştırılacak ve en kısa sürede ifit kullanmaya başlayarak şimdiden yazı hazır bir vaziyette karşılamaya hazır olacaksınız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.