ADVERTORİAL
okuma süresi: 9 dak.

Film haberleri, oyuncu biyografileri ve fazlası

Film haberleri, oyuncu biyografileri ve fazlası

Türkçe dublaj filmlerden sıkılan pek çok kişi, filmlerin içeriğine kendisini daha çok kaptırmak ve orijinal sürümü takip etmek için altyazılı film izlemeyi daha önemli bir hale dönüştürmüştür. Bilindiği gibi yabancı filmlerin birçoğu ülkemize gelirken hem dublaj seçeneği, hem de altyazı seçeneği ile vizyona girmektedir.

Yayın Tarihi: 12/10/15 18:09
okuma süresi: 9 dak.
Film haberleri, oyuncu biyografileri ve fazlası
A- A A+
Türkçe dublaj filmlerden sıkılan pek çok kişi, filmlerin içeriğine kendisini daha çok kaptırmak ve orijinal sürümü takip etmek için altyazılı film izlemeyi daha önemli bir hale dönüştürmüştür. Bilindiği gibi yabancı filmlerin birçoğu ülkemize gelirken hem dublaj seçeneği, hem de altyazı seçeneği ile vizyona girmektedir.

Filmakinesi sitesi olarak sizlere bu konuda hem dublajlı, hem de altyazılı film izleme seçeneklerini sunmaktan geri kalmıyor; en iyi şekilde film izleyebileceğiniz platform örneklerini ortaya sunuyoruz! Pek çok filmi vizyondan hemen sonra siteye eklememiz ile beraber aynı zamanda da altyazılı olarak izleme seçeneklerini sunmayı da ihmal etmemekteyiz. Bu durum ortaya çıktığı zaman kullanıcılar dilediği gibi dublajlı veya altyazılı seçeneklerinden bir tanesini seçiyor, filmleri bu şekilde izlemeyi temel alabiliyorlar. Korku, aksiyon, macera, komedi, aşk, drama gibi pek çok farklı film türü ile sizlere hizmet sunan web sitemiz, her türlü altyazılı film izleme seçeneklerini sizlere ulaştırmak ve bu maksatla beraber de doğru, kaliteli film ürünlerini sunma için gün be gün çalışma prensibini ihmal etmemektedir. O halde sizler de vizyondan hemen sonra, ev konforunu yaşayarak bir sinema ortamı yaratmak istiyorsanız web sitesini tercih edebilirsiniz. Her geçen gün daha çok değerlenen ve Türkiye genelinde de en önemli sitelerden bir tanesi konumuna ulaşmış olan web sitemiz, altyazılı film izleme imkanlarını arttırmakta ve her film türünü dublaj – altyazılı olarak farklı 2 türden sunmayı da ihmal etmemektedir. Bu da kitlelerin kendi arasında bir tercih yapmasına yardımcı olmaktadır. Editör kadromuz bu tip durumları fazlası ile önemsediğinden dolayı her daim doğru hizmet alabileceğiniz unsurları sunmak ve bu hususta da önemli sayılacak olan durumları günümüze ulaştırmak adına da çalışmalarımızı hızlandırmaktayız. Altyazılı film izleme direkt olarak sizlere oyuncuların ve filmin içerisine girme şansı tanımasıyla beraber, orijinal bir şekilde tonlamaları ve duyguyu hissetmenizi sağlamaktadır. Bu yüzden de hayatımızda önemli bir yer edinen filmleri de en iyi şekilde izleme ve hakkında bilgi sahibi olma durumu ortaya çıkmaktadır!

Temel alınan bu durum ile beraber altyazılı film izlemenin sunduğu faydalar da direkt olarak web sitemizde sizlere yansıtılmaktadır. Sizler de bu denli önem kazanan ve hayatımızın olmazsa olmazı olmuş olan altyazılı film izlemek için direkt olarak sitemizden bu kategoriyi tercih edebiliyorsunuz. IMDB tarafından yüksek notlar almış, Oscar alanında büyük mücadeleler vermiş ve ödül almış olan tüm film seçenekleri sizlere sinema salonlarında yansıtıldığı gibi HD kalite olarak sunuluyor, filmlerin tamamı hakkında da bilgi almanız sağlanıyor. Ayrıca altyazılı filmlerin bir diğer avantajı ise sizlerin dile karşı yatkınlık durumunu geliştirmenizdir. Bilindiği gibi beyin bu tür konularda ikiye bölünür ve siz altyazıyı takip ederken, aynı zamanda duyacağınız İngilizce veya yerel dillere karşı bir yatkınlık durumunu ortaya çıkarmış olursunuz. Bu sebepten dolayı pek çok sinemacı, filmlerin orijinal izlenmesini daha fazla önemsemekte ve bu şekilde ilgi görmesini de tanımlamaktadır. Bizler de altyazılı film izlemek isteyenlerin bu hususta ricasını kırmıyor, her daim film seçeneklerini onlara kesintisiz bir şekilde ulaştırmak ile beraber, her türden filmin altyazılı olan seçeneklerini de paylaşmayı ihmal etmiyoruz. Böylesi önemli bir tutum ile beraber her geçen gün binlerce tekil ziyaretçiye ulaşan web sitemiz, sizlere afiş üzerinde yer alan "Türkçe dublaj veya altyazılı" seçeneklerini sunarak, en doğru tercihi yine kendinizin vermesine yardımcı olmaktadır. Filmakinesi sitesi olarak, film seçeneklerini yaparken pek çok farklı kategori üzerinden de tanıtımlar yapmaktayız. "Yabancı filmler veya +7 IMDB" kategorisi üzerinden direkt olarak tüm yabancı filmlere ulaşabiliyor, bu filmler arasından da tercih yapma durumunuzu ortaya koyabiliyorsunuz. Amaçladığımız bu hizmet ile beraber kitlelerin de doğru tercihler yapmasına katkılar sağlayan web kadrosu, her daim sitesini güncellemeye ve farklı film seçeneklerini sizlere sunmaya da dikkat etmektedir. 1930'lu yılların popüler olan altyazılı film izleme videolarını bile HD kalitede bizlere ulaştıran web sitesi, 2015 yılına ait olan ve bu zaman dilimi içerisinde büyük popülerlik kazanmış tüm film seçeneklerini sunmayı da ihmal etmemektedir.

Tek tık ile izleyebileceğiniz tüm altyazılı film izleme seçeneklerini artık sitemiz üzerinden takip etme durumu söz konusudur! Filmakinesi ailesi olarak kitlelerimize her gün farklı filmler sunmayı ihmal etmemekteyiz. Direkt olarak web sitesine giriş yaptıktan sonra herhangi bir üyelik durumu gerekmeden site ile alakalı bilgiler alabilir, bu hususta da video portalları üzerinde yer alan pek çok film hakkında ki yorumları da okuyabilirsiniz. Sitede yer alan bütün filmlerin IMDB puanı da sizlerle paylaşılıyor, bu şekilde daha kolay bir tercih yapma durumu da ortaya çıkıyor. Ayrıca sizler için "sinopsis" olarak adlandırılan filmin kısa öyküsü de video parçasının altında yer almaktadır.

Bizler bu konuda sizlerin daima orijinal bir şekilde film izlemesine katkı sağlamak adına da altyazılı film izleme seçeneklerini sizlere sunmayı ihmal etmemekteyiz. O halde gecikmeden hemen siz de web sitesine girişinizi yaparak tüm altyazılı film izleme kategorilerine göz atabilir, seçenekleri tamamladıktan sonra da kesintisiz bir şekilde izlemeye başlayabilirsiniz. Bütün bu film seçeneklerini sizlerle buluşturan ve vizyondan hemen sonra yayınlayan editör kadrosu, tamamen ücretsiz ve en basit şekilde tasarlanmış web sitesi ile de tüm kategorilere hemen erişebilmenize yardımcı olabilmektedir. Böylesi önemli bir hizmeti sunan, "kullanıcı odaklı" çalışan bir film izleme sitesini daha önce gördünüz mü? Yabancı film dünyasının ilgi görmesi ve bizim sinemamıza göre üstün olması da tamamen filmlerini daha yaratıcı ve özgün senaryolar üzerinden tasarlaması ile alakalıdır. Bu konuda sizlerin doğru hizmet anlayışı sunmanıza ve hizmetleri de kesintisiz bir şekilde ortaya çıkarmanıza yardımcı olan web sitemiz, altyazılı film izleme seçeneklerini sizlerle buluşturmakta ve dilediğinizce takip etmenize de katkı sağlamaktadır! Gecikmeden siz de girişinizi yapabilir, dilediğinizce izleme fırsatı bulabilir ve bu konuda kesintisiz altyazılı film izleme şansına sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha fazla yaygınlaşan ve genç kesimden, yaşlı kesime kadar sıklıkla tercih edilen altyazılı filmler de ülkemizde böylesi rağbet görürken orijinalin dışına çıkmış olan Türkçe dublajlı seçenekleri tercih etmek biraz yanlış olabilir!

Sizlere orijinal sürüm izleyerek filme daha çok adapte olmanız açısından altyazılı film izleme seçeneklerini altını çizerek öneriyoruz! Gecikmeden hemen siteye girişinizi yapın ve tüm yabancı filmleri gözden geçirerek dilediğiniz gibi izleme şansına sahip olun! Artık bir tık ile, 720p veya 1080p kalitesinde HD filmler izlemek mümkündür! Yerli veya yabancı, dilediğiniz tüm filmleri üst kısımda yer alan kategori alanından belirleyebilir, aklınıza yatan bir filmi seçerek kesintisiz, tek parça olarak izlemeye başlayabilirsiniz. Altyazılı film izlemenin en doğru adresi olan filmakinesi sitesi, kitlelerine bu anlamda en önemli ve en güzel hizmeti sunabilmek için çeşitli çalışmalarını ortaya koymakta ve en yeni film türlerini araştırarak sizlere sunmaktan da geri kalmamaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.