ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Romantik komedinin en ilgi çekici türlerinden ilişki durumu karışık

Romantik komedinin en ilgi çekici türlerinden ilişki durumu karışık

Romantik komedi severlerin, ilgiyle takip ettiği İlişki Durumu Karışık, eğlenceli, güldüren bir televizyon dizisi. Özellikle genç yaştaki seyirci kitlesini kendisine bağlayabilen dizi, romantik olduğu kadar aşk yoğunluklu da bir dizi.

Yayın Tarihi: 13/10/15 09:14
okuma süresi: 3 dak.
Romantik komedinin en ilgi çekici türlerinden ilişki durumu karışık
A- A A+

İlişki durumu karışık, aşk duygusunu, çok keyifli bir dille anlatan bu nedenle de sıklıkla genç kızların beğenisini kazanan yeni dönem dizilerinden bir tanesi. Son dönemlerin sosyal medya içeriklerinden faydalanarak isimlendirilmiş olması da ilgi çekici olmasında katkı sağlamıştır.

İlişki Durumu Karışık Konusu

Çocukluk dönemlerinden beri çok iyi arkadaş olan Can, Murat, Elif kendilerini içinden çıkılmaz bir aşkın içinde bulacaktır. Can'ın magazincilerden kaçarak adım attığı evlilik, tüm hayatını değiştirecektir. Yaptığı evlilikten sonra Ayşegül'e çok çektiren Can, zaman içinde Ayşegül'e âşık olmaya başlayacak ve her şey değişecektir. Ayşegül'ün arkadaşça yaklaştığı Murat'da zaman içerisinde Ayşegül'e âşık olacak ve iki arkadaş arasında Ayşegül sorunu ortaya çıkacaktır. Bu karmaşık aşk hikâyesini başarılı bir şekilde izleyicilerine sunan dizi izleme rekorları kırmaya devam edecek gibi görünüyor. İlişki durumu karışık izlemek için Ddizi1.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kesintisiz Dizi Keyfini Kaçırmayın

İnternetten dizi izlemenin en büyük sıkıntıları, videoların geç yüklenmesi, sürekli donması gibi sunucu hatalarıdır. Ddizi1.com adresinde izleyeceğiniz diziler için bu tür düşüncelere kapılmanıza gerek yok. Online dizi izlemeniz sırasında videolarda donmalar yaşanmaz ve videolar hızlı bir şekilde dolar. Yüksek görüntü kalitesinde videolar sunan Ddizi1.com kalitesine rağmen, yaşanan bu sorunların hiçbirini yaşamamanız için üstün bir çabayla çalışmaktadır.

İlişki Durumu Karışık Oyuncu Kadrosu

Başarılı dizinin tıpkı kendisi gibi başarılı bir oyuncu kadrosu var. Daha önceki başarılı yapımlardan Arka Sokaklar ile ününe ün katan oyuncu Berk Ortay dizide Can karakterine hayat vermektedir. Başrolde kendisine Ayşegül karakteriyle Seren Şirince eşlik etmektedir. Dizinin başrol oyuncu kadrosunda ilave olarak Eda Ece, Pamir Pekin yer alıyor. Başarılı dizinin başrol oyuncu kadrosu dışında; Mert Türkoğlu, Gülden Avşaroğlu, Özlem Öçalmaz, Nurseli İdiz yer alıyor. Genç oyuncu kadar deneyimli oyuncuların da dizide yer alması dizinin başarısına başarı katmaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.