ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Bize miras kalan en güzel adetlerden biridir hediye

Bize miras kalan en güzel adetlerden biridir hediye

Yılbaşı, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü veya öğretmenler günü... Yıl içerisinde sevdiklerimize hediye almamız gereken çok özel günler vardır.

Yayın Tarihi: 23/10/15 10:21
okuma süresi: 3 dak.
Bize miras kalan en güzel adetlerden biridir hediye
A- A A+

Yılbaşı, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü veya öğretmenler günü... Yıl içerisinde sevdiklerimize hediye almamız gereken çok özel günler vardır. Bu günlerde hediye seçimi her zaman daha zor olmuştur. Özellikle az tanıdığımız kişiler için. Tanıdığımız kişiler içinse seçimden çok memnun etme telaşına kapılırız. Başarılı bir hediye vermek için öncelikle doğru hediyeyi seçmek daha sonra kişiye kendini özel hissettirmek gerekiyor. Bu yüzden son zamanlarda kişiye özel karakteristik hediyeler tercih ediliyor. Tabi ki bir klişe olan Hülya için H harfi bir kolye hediye etmek değil kişisel hediye. Daha özel ve kişinin karakterine daha uygun hediyelerden bahsediyorum. Sevgimizi gösterecek değerde dahi görmediğimiz fabrikasyon ürünler oldukça pahalıyken birde bu dönemlerde fiyatları ekstra talep ile tavan yapıyor. Satışa sunulan ürünlerin çoğu zaten birbirinin benzeri. Kendi fikirlerimiz ile bu fabrikasyon ürünlere özel bir şey eklemek istediğimiz zaman başka bir mağazaya uğramak, ekstra bir ücret ve zaman ayırmak da ayrı bir sorun. Birde işlemden sonra ürün istediğimiz gibi olmazsa veya yetişmezse, tam bir kabus. Peki bunu nasıl yapacağız? Hem cebinize uygun, kişiye özel, tam istediğiniz gibi bir hediye alırken hem de olabildiğince az vakti ayırmak istiyorsanız 724hediye.com'a kesinlikle bakmanızı öneririm. Öncelikle kime hediye alacağınıza göre kategorilere ayrılmış ürünlerden birini seçerek sadece online yükleyebileceğiniz bir fotoğraf veya not ile sevdiklerinize özel, manevi değeri yüksek hediyeler bulabileceğiniz özgün bir alışveriş sitesi. Aynı ürünü farklı fotoğraflar ve notlar ekleyerek birbirinden tamamen farklı ürünler de oluşturabilir ve farklı kişilere hediye edebilirsiniz. Mesela hem annenize hem eşinizin annesine hediye almak istiyor ancak ayrımcılık yapmadan ikisine de kişiye özel bir hediye göndermek istiyorsanız aynı ürüne farklı fotoğraflar ve notlar ekleyerek birbirine denk ama tamamen birbirinden farklı ve özel ürünlere sahip olabilirsiniz. Aynı durum yılbaşında çalışma arkadaşlarınız, sevdikleriniz veya öğretmenler gününde öğretmenleriniz için de iyi bir fikir olabilir.

Bize miras kalan en güzel adetlerden birisidir hediye. Bir insana sevginizi göstermenin en kolay ve aslında en zor yollarından biridir. Bir gün sevdiğiniz birine hediye almak isterseniz ona mutlaka özel bir hediye ile sizin için özel olduğunu hissettirin.

Özel Günlerde www.724hediye.com Sitesinde yer alan, Anneye Hediye, Sevgiliye Hediye gibi kategorileri ziyaret etmeyi unutmayın.

Son Olarak Hediye Alacak Kişiler için www.724hediye.com'da kullanabileceğiniz İnternet Sitemize Özel %10 Hediye Çeki : ON724HABER

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.