ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Önlemler mutlaka alınmalı

Önlemler mutlaka alınmalı

Normal yaşamımızda nasıl birtakım güvenlik önlemleri alıyorsak, seyahat öncesinde ve esnasında da aynı şekilde birtakım güvenlik önlemleri almalıyız.

Yayın Tarihi: 23/10/15 16:45
okuma süresi: 3 dak.
Önlemler mutlaka alınmalı
A- A A+
Alacağımız bu önlemler seyahatimizin başarılı bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Uçuşlarınız ile alakalı en önemli bilgileri size en net bir şekilde ulaştıran ucuyos.com bu konuya değinmeyi de ihmal etmiyor ve size hayat kurtaracak tavsiyeler veriyor. Bu tavsiyeler arasında bilindik tavsiyeler de var, hiç aklınıza gelmeyecek şeyler de. Netice olarak güvenli bir seyahat gerçekleştirmek için bu yazımızı mutlaka dikkatle ve ilgiyle okumalısınız.

Özel Bilgileri Kimseyle Paylaşmayın


Bu normal yaşamın da bir kuralıdır. Kredi kartı şifrenizi niçin tanımadığınız biriyle paylaşasınız ki? Havaalanına yabancı bir yapınız varsa bir boşluk doğabilir ve bu boşluktan yararlanmak isteyen bazı dolandırıcılar ekonomik uçak biletinize ya da kredi kartınıza göz dikebilir. Bu noktada çeşitli şifreleri bir başkasına karşı korumak yapabileceğiniz en iyi iş olacak. Bu tür önemli şifrelerin hiçbirisini, hiçbir koşulda tanımadığınız birisiyle paylaşmayın. Bu konuda dikkatli ve kararlı olmanız yararınıza olacaktır. Bunun dışında, yüklü miktarlar ile seyahate çıkmak yine sizin zararınıza olacaktır. Kapkaç ya da hırsızlık gibi olaylar her zaman meydana gelebilir, fakat seyahat esnasında bu tür olayların meydana gelme ihtimali daha fazladır. Çünkü seyahat esnasında yorgun ve dikkatsiz düşebilir, hırsızlara büyük açıklar verebilirsiniz. Üstüne üstelik sizi taşıyan firmaların bu konuda sorumluluk almayacağı kocaman bir gerçek… Bu noktada hırsızlar için önemli bir çalışma alanı doğuyor.

Hesap Tutun


Uzun bir yolculuğa çıkıyorsanız harcamalarınızın hesabını tutmanız çok önemli bir yoldur. Çünkü siz fark etmeden, banka hesabınızda ufak miktarlar günden güne eriyebilir. Bu tür olaylara karşı hesap tutmak ve tuttuğunuz hesap ile elinizde kalan parayı kıyaslamak en mantıklı yol olacak. Bu hesabı yazılı olarak tutabileceğiniz gibi, fiş almak yöntemiyle de sağlıklı bir şekilde tutabilirsiniz. Belgeli hareket etmek, sizi organize ve başarılı kılacağı için, her harcama sonrası fiş almak ve fiş biriktirmek daha mantıklı bir yol gibi gözüküyor. Yine de ben ihmal etmem ve listeyi sürekli güncellerim diyorsanız, bir kalem ve kağıt da ihtiyacınızı görecektir.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.