ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Kolay yemek tarifleri

Kolay yemek tarifleri

Mutfak deneyimi olmayan insanlar, bu deneyimi yaşamak durumunda kaldıklarında korkabilirler. Mutfağın zor ve detaylı olduğunu düşünürler ve bunun doğrultusunda hareket edince de aksilikler peşlerini bırakmaz.

Yayın Tarihi: 27/10/15 09:06
okuma süresi: 2 dak.
Kolay yemek tarifleri
A- A A+

Halbuki mutfak üstesinden gelinmeyecek zorluklara sahip değildir. Mutfak deneyim ve sevgiyle ilerleyebileceğiniz bir alandır. Ne kadar cesur ve sevgi dolu olursanız, o kadar çok deneyim yaşarsınız. Ne kadar deneyim yaşarsanız, o kadar başarılı olursunuz.

Mutfağın korkulmayacak bir dünya olduğunu anlatmak için kolay yemek tarifleri sitesini kurduk. Burada zor bildiğimiz, yapmaktan çekindiğimiz yöresel yemekleri bile kolay ve pratik yapımları ile anlattık. Belki, yine en güzelini annelerimiz yapacak ama biz de artık yapabileceğiz dedik. Dünya mutfağından lezzetlere göz kırptık. Restoranlarda yemeye alışık olduğunuz yemekleri hatta sadece kafelerde içtiğiniz içecekleri bile evde yapabileceğinizi anlattık. Dışarıda süslenen her yemeği yapabilmenin gücünü keşfetmiş olduk. Tüm bunların sizin elinizden çıkabilmesinin ne kadar kolay ve zevkli olduğundan bahsettik. Yaptıklarınızı birlikte tattığınız insanların yüzünden oluşacak tebessümlerin sizi nasıl mutlu edeceğini hatırlattık. O gülüşün, mutfakta geçen saatler sonunda oluşan tüm yorgunluğu silmeye yeteceğini bilmenizi istedik. Burada bir kez daha annelerimizi andık ve anladık; çünkü onlar da bizi ve misafirlerini yedirdikçe mutlu olurlardı biliriz.

Yemek yapmanın istek ve deneyimlerle bağlantılı olarak geliştiğini anlatmak istedik. Kimsenin doğuştan bu yeteneğe sahip olmadığını, deneme-yanılma yöntemi ile yeteneklerini kazandıklarını, korkmadan mutfağa zaman ayırdıklarını ve sonucunu aldıklarını hatırlatmak istedik. Hepimizin bunu başarabilecek potansiyele sahip olduğunu göstermek istedik.

Neden mi? Çünkü biz deneyimlerimizle mutlu olduk, sizi de mutlu etmek istedik. Mutfak zorlu bir savaş alanı değil, mutluluk saçan bir yaratma alanıdır. Bu alanda neler yapabileceğinizi görmeniz için sitemize göz atın!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.