ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Doğru malzemeler ile yapılan prefabrik yapılan ve konutlar

Doğru malzemeler ile yapılan prefabrik yapılan ve konutlar

Yapılar insan eliyle yapılan barınmak ve ticaret amaçlı olarak kullanılan üstü ve çevresi kapalı içinde birtakım eşyaların bulunduğu alanlara verilen isimlerdir. Çevremizde gördüğümüz hemen hemen bütün binalar yapı niteliğindedir. Örneğin oturduğumuz binalar gittiğimiz okullar çalıştığımız ofisler camiler hamamlar ve daha bir sürü yer yapı niteliğindedir.

Yayın Tarihi: 28/10/15 10:00
okuma süresi: 2 dak.
Doğru malzemeler ile yapılan prefabrik yapılan ve konutlar
A- A A+

Yapılarda son yıllarda yeni bir yöntem keşfedildi bu yöntem prefabrik yapılar yöntemidir. Prefabrik yapılar ana malzemeleri daha önceden hazırlanmış sadece bu malzemeleri bir araya getirerek oluşturulan yapılara verilen isimdir. Prefabrik yapılar hazırlanış itibariyle çok daha rahat ve masrafsızdır. Kum çimento işçi ücreti gibi birçok gidere gerek kalmadan sadece daha önceden hazırlanmış malzemeler birleştirilerek prefabrik yapılar elde edilmektedir.

Prefabrik yapıların en fazla ihtiyaç duyulduğu alanların başında bekçi kulübeleri otopark kulübeleri büfeler ve taksi durakları yer almaktadır. İnsanların rahat rahat tüm işlerini yaptığı bölümlere kabin adı verilmektedir. Prefabrik kabinler soyunma kabini, tuvalet ve sağlık kabini gibi çok çeşitli alanlar için kullanılabilmektedir. Prefabrik yapılar deyince akla gelen bir diğer yapı ise konteyner adı verilen içinde rahatlıkla yaşayabileceğimiz alanlar gelmektedir. Bu konteynerlar prefabrikten yapılmakta ve içinde her türlü yaşamsal ihtiyaçlar yer almaktadır.

Karmod ülkemizde ve dünyamızda prefabrik alanında en iyi ürünleri ortaya çıkaran firmadır. Tamamen orijinal malzemeler kullanan Karmod kabinler, konteynerlar ve prefabrik yapılar üretiminde ülkemizin en güvenilir firmasıdır. Özellikle de ürettiği yaşam konteyneri adı verilen insanların çok rahat bir şekilde içinde barınabildiği mini prefabrik evler hem yurtiçinde hem de yurtiçinde çok yoğun bir talebe uğramaktadır.

Tek başına yaşayan insanlar koca koca binalara çok büyük paralar vermek yerine bu ufak ama içinde her şeyin bulunduğu yaşam konteynerlarını daha cazip buldukları için tercih etmektedirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.