ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Abiye modelleri

Abiye modelleri

Bayanların dünyasında büyük bir öneme sahip olan abiye kıyafet ve elbiseler; özel gün ve gecelerde şık olmak isteyenlerin tercihidir. "

Yayın Tarihi: 04/11/15 11:25
okuma süresi: 3 dak.
Abiye modelleri
A- A A+

Düğün, nişan, kına gecesi, parti, balo gibi davetlere icabet edecek olan kadınlar; seçecekleri abiye modeli ile girecekleri ortamda herkes tarafından ilgi görmeyi beklerler. Bunun bilincinde olan dünyanın ünlü moda tasarımcıları ve markaları da; özel olarak her yıl yeni abiyeleri piyasaya sürerler ve farklı modelleri bayanların karşılarına çıkarırlar. Abiye modelleri arasından seçim yapacak olan bayanların öncelikle istedikleri modeli buldukları gibi hemen satın almamaları gerekir. Abiye şık olsa bile; bayanın tarzına uygun olması ve vücuduna tam oturması gerekmektedir. Aksi halde abes bir görünüm ortaya çıkar ve bunun neticesinde de kadınlar istedikleri şıklıktan bir hayli uzaklaşıyorlar.

Hem açık giyinen, hem de kapalı giyinmeyi tercih eden bayanlar için her yıl özel olarak üretilen abiyeler; 2016 yılı tasarımlarıyla da raflarda yerini almaya başladı. Şuan için özellikle 2016 İlkbahar Yaz abiyeleri büyük bir rağbet görüyor. Zira yeni sene ile birlikte İlkbahar ve Yaz mevsimlerini yaşayacağımız için; yapılan tasarımların çoğu da bu yönde olmaktadır. 2016 abiye modelleri içerisinde; açık giyinen kadınlar için de, muhafazakar hanımlar için de en uygun abiyeler bulunuyor. Uzun, kısa, straplez, tüllü, taşlı, işlemeli, desenli, dantelli, dekolteli, yırtmaçlı, mini ve prenses abiyeler arasından kendisine uygun olan abiyeyi seçecek olan bayan; bu şekilde özel günlerde kendisini daha fazla ön plana çıkarır ve davete katılan diğer insanlar tarafından da ilgi görmeyi bekler. Herkesin kendi vücuduna uygun olan abiyeyi bulması adına farklı beden ölçülerinde yer alan abiyeler de yine; abiye alanındaki çeşitliliğin en büyük göstergesi olmaktadır.

www.modasesler.com sitesinde; sizin için en güzel, en modern, en şık, tesettürlü ve açık abiyeler yer almaktadır ve bu abiyelerin her birisi hakkında en özel bilgiler verilmekte, bol bol fotoğraf bulunmaktadır. Bu şekilde yapacağınız seçimler öncesinde abiyeler hakkında detaylı bir fikir sahibi olacak ve daha doğru bir seçim yapma fırsatı elde edeceksiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.