ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Vein Clinics varis tedavi merkezi Kıbrıs şubesi açıldı

Vein Clinics varis tedavi merkezi  Kıbrıs şubesi açıldı

Avrupa'da 63 ülkede 112 klinikle hastalarına "Ağrısız Varis Tedavisi " imkanı sunma hedefi içerisinde olan Vein Clinics Of Europe klinik yatırımları Kıbrıs şubesi 2015 Ekim ayı itibari ile ülkemizde hizmete girdi.

Yayın Tarihi: 25/01/16 12:43
okuma süresi: 2 dak.
Vein Clinics varis tedavi merkezi  Kıbrıs şubesi açıldı
A- A A+

Amerika'da 30 yılı aşkın süredir hizmet veren Vein Clinics Of America'nın Avrupa üzerindeki kuruluşu olan Vein Clinics of Europe, 2016 yılı içerisinde 63 ülkede 112 klinik açma hedefi doğrultusunda hızla büyüyen bir kuruluş olup Varis ve Damar sağlığı konusuna odaklanmasıyla dikkat çekiyor.

Vein Clinics of Europe Kıbrıs Şubesi , Varis ve Damar sağlığı hastalıkları yanı sıra Kalp ve Damar cerrahisi alanında da deneyimli olan Op.Dr.Çağın Zaim ile birlikte Lefkoşa Yenişehir'de LTB yolunda okullar sahası'nın yanında hizmet veriyor.

Zerberg Healthcare Trading Ltd tarafından halkımızla buluşturulan Vein Clinics of Europe şirket yetkililerinden alınan bilgiye göre 2015 Ekim Ayı itibari ile 50 hastaya tedavi uygulamış olup %100 sonuç almışlardır.

Son teknoloji olan lazer ve radyofrekans uygulamaları ile hizmet veren klinik; ağrısız tedavi ve aynı gün taburcu olma imkanı vermektedir. Hastalarının randevu alabileceği 4448346 numaralı telefon aracılığı ile ulaşılabilmekte olan klinik "VARİS, KADERİNİZ OLMASIN." sloganıyla tedavi vermeye devam ediyor.

"Vein Clinics Kıbrıs" Facebook Sayfası;

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.