ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Axess Oxxo taksit rüzgarı

Axess Oxxo taksit rüzgarı

Akbank'ın müşterilerine sunduğu Axess Kredi kartı, sunduğu kampanyalar ile yine yüz güldürmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 25/01/16 13:03
okuma süresi: 2 dak.
Axess Oxxo taksit rüzgarı
A- A A+

Axess Oxxo taksit fırsatı ile müşteriler tekstilden akaryakıta, kozmetikten elektroniğe, beyaz eşyadan gıdaya, giyime hatta sosyal etkinliklere kadar birçok kullanım alanında eşsiz kampanyalar sunuyor.

7 Ocak 29 Şubat tarihleri arasında Oxxo mağazalarından ya da resmi Oxxo web sitesinden yapacağınız tüm alışverişlerde 7 taksit olanağı bulunuyor. Bunun için otomatik olarak 2 taksin tanımlaması yapılacak olursa +5 taksit de Axess 'ten hediye.

Bu kampanyadan taksit erteleme hizmeti sunan kredi kartları yararlanamıyor. Giyim alışverişlerinde uzun taksit seçenekleri sayesinde daha uzun sürede daha az ödeyin. Bu kampanyadan yararlanmak için üye olmak ya da SMS atmak gibi bir zorunluluk da yok. Yukarıda belirttiğimiz kartların dışında yer alan tüm kredi kartları ile bu kampanyadan yararlanmak mümkün.

Yüz güldüren kampanya ile alakalı aklınıza takılacak her şeyi, Akbank'ın resmi internet adresinde yer alan, "Axess kart kampanyaları" linkinden öğrenebilirsiniz. Bunun yanında Akbank Müşteri Hizmetleri aranarak da kampanya ile alakalı ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.