ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

İthal Duvar Kâğıdı, Mykagitcim.com adresinden alınır

İthal Duvar Kâğıdı, Mykagitcim.com adresinden alınır

Boyanın vazgeçilmez alternatiflerinden bir tanesi olan duvar kâğıtları, yerli üretim ve ithal ürünler olmak üzere, iki kategoride satışa sunuluyor. Yerli duvar kâğıtlarının kalitesi bir yana, ithal duvar kâğıdı kalitesi de, kullanan kişiler tarafından beğeniliyor.

Yayın Tarihi: 01/02/16 10:51
okuma süresi: 3 dak.
İthal Duvar Kâğıdı, Mykagitcim.com adresinden alınır
A- A A+

Ülkemizde belli başlı duvar kâğıdı üreticileri var. Bu üreticiler aynı zamanda, talep üzerine yurtdışından da özel duvar kağıdı modelleri getiriyorlar. Mykagitcim.com sitesi, kaliteli markaları yine her zamanki gibi sizlerle buluşturuyor.

Islak ve kuru zeminler için iki ayrı tasarımı bulunan duvar kâğıtları, kullanıldıkları yerlere değişik bir hava katıyorlar. Son yıllarda moda olan ve birçok kişi tarafından kullanılmaya başlanan, üç boyutlu duvar kâğıtları da yine ıslak ve kuru zeminlerde olmak üzere, iki ayrı kategoride satışa sunuluyor.

İthal Duvar Kâğıdı Modelleri

Bu ürünlerin kaynağı İtalya'dır. En çok bu ülkeden duvar kâğıdı ithal edilir. Rulo halinde satılırlar ve 52 cm eni, 10 mt boyu olmak üzere, bir rulosu 5 m2 yer kaplar. Diğer ürünlerin uygulamasında olduğu gibi, bu ürünlerde uygulanmadan önce, uygulanacak yüzeyin ölçüsünün alınması gerekir. Uygulama yapılacak yüzeyin, pürüzsüz ve temiz olması gerekir. Duvarın yüksekliği, 2,5 mt. den az ise, 1 rulo kağıt ile 2 metre alan kaplamanız mümkündür. Vinyl kâğıt özelliğine sahip olanlar, yalnızca ıslak zeminlerde kullanılabilir. Bu yüzden banyo ve diğer ıslak zeminlerin bulunduğu alanlara bu ürünleri uygulayabilirsiniz.

Kuru zeminlerde ise, kadifeden üretilen duvar kağıdı modelleri kullanılır. Bu duvar kâğıtları kuru zeminlerde kullanıldığı için nemden uzak tutulmalıdır. Murella Alta modelleri, ithal duvar kâğıtlarında en çok tercih edilen modeller arasında yer alır. Islak ve kuru zeminlerde uygulanabilen bu duvar kâğıtlarının desenleri, tercihe göre seçilebilir.

İthal edilen duvar kâğıtlarının uygulanabilmesi için bu modellerin yanında satışa sunulan, yardımcı ürünler de bulunur. Özel duvar kâğıdı yapıştırıcısı, duvar kâğıdını uygulamak için kullanılan rulo ve temizlemek için özel olarak üretilen sünger ürünleri, bu ürünlerden bazılarıdır.

Kendiniz uygulayabileceğiniz gibi, profesyonel yardım da alabilirsiniz. Duvar kâğıdı modelleri ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için; http://www.mykagitcim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.