ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Sevdiğiniz yabancı dizileri kaçırmayın

Sevdiğiniz yabancı dizileri kaçırmayın

Türkiye'de yabancı dizilerin oldukça fazla sayıda takipçisi bulunmaktadır. Televizyon ekranlarında bu tür dizileri izlemek ve takip etmek zordur.

Yayın Tarihi: 09/02/16 13:57
okuma süresi: 3 dak.
Sevdiğiniz yabancı dizileri kaçırmayın
A- A A+

Yabancı dizileri, çoğu insan alt yazılı ve dublajsız izlemeyi tercih eder. Ülkemizde bu diziler, çevirmenler tarafından izlenip altyazıları hazırlandıktan sonra sitemizde yayınlanmaktadır. Her bölümü büyük bir merakla beklenen diziler, en doğru çevirilerle siz takipçileri ile buluşur. Sitemizi ziyaret ederek, yabancı dizi izle ayrıcalığı ile sevdiğiniz dizileri takip edebilirsiniz.

Sevdiğiniz Yabancı Dizilerin Tüm Sezonlarını Takip Edebilirsiniz

Sitemizde sevdiğiniz yabancı dizilerin tüm sezonlarını bulabilir, izlemek istediğiniz zaman diliminde ister evinizin konforunda, ister işyerinizde izleyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın övgüyle bahsettiği yabancı diziler şimdiye kadar yayınlanmış tüm bölümleri ile sitemizde mevcuttur. Dilerseniz bir sezonda yayınlanan tüm bölümleri bir günde izleyebilir, arkadaş sohbetlerinde bahsedilen dizilere siz de fikir belirtebilirsiniz. Kaçırdığınız bölümleri sitemizde bulabilir, uygun olduğunuz saatlerde izleyerek keyfini çıkarabilirsiniz.

Teen Wolf Takipçileri ile Sitemizde Buluşuyor

Dünyada milyonlarca takipçisi bulunan Teen Wolf adlı yabancı dizi, Amerika'da yayınlandığı günde çevirisi ile sitemizde yer almaktadır. Dizide genç bir kurt adamın, hem devam ettiği okulunda sürdürdüğü öğrencilik hayatı, hem de yaşadığı kasaba olan Beacon Hills'i olağanüstü yaratıklardan koruma çabası anlatılıyor. ABD yapımı fantastik bir gençlik dizisi olan Teen Wolf, 1985 yılında çekilen aynı adlı filmden ilham alarak hayata geçirilmiş ve büyük bir başarı yakalamıştır. 5. Sezonunda olmasına rağmen takipçi sayısını gün geçtikçe arttıran yabancı dizi, 6. Sezonu için de yayınlandığı kanalı ile anlaşma imzaladı.

How I Met Your Mother Tüm Sezonlarıyla Sitemizde

Sitcom dizilerinin en güzel örneklerinden biri olan How I Met Your Mother takipçileri dizinin tüm bölümlerini sitemizde bulabilir, daha önce izleme fırsatı bulamadıkları bölümleri izleyebilirler. Dizi, Ted Mosby'nin çocuklarına annelerini tanımadan önce hayatına giren kadınları ve anneleri ile tanışma hikâyesinianlatmasını konu alıyor. Bu süreçte hayatında olan arkadaşları Lily, Barnie, Marschall ve Robin ile maceraları dizinin ana temasını oluşturmaktadır. Bu ve bunun gibi pek çok yabancı diziyi, sitemizi ziyaret ederek izleyebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.