ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Dijital forma alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Dijital forma alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Spor dalı altında yer alan futbol, voleybol, basketbol gibi takım oluşturularak oynan sporlarda rakip takımların beli olması açısından belirli renklerde <a href="http://www.formamarket.com/" target="_blank">forma modelleri</a> yer almaktadır.

Yayın Tarihi: 10/03/16 08:29
okuma süresi: 3 dak.
Dijital forma alırken nelere dikkat etmeliyiz?
A- A A+

Spor dalı altında yer alan futbol, voleybol, basketbol gibi takım oluşturularak oynan sporlarda rakip takımların beli olması açısından belirli renklerde forma modelleri yer almaktadır. Uzun süreli kullanım sağlamak ve kaliteli formalar almak için alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken belli başlı durumlar bulunmaktadır. Öncelikle formayı hangi dönem için kullanacağınızı belirlemeniz gerekmektedir. Yani alacak olduğunuz forma yazın terlemeye yol açmayacak, kışın ise üşmenizi engelleyecek nitelikte olmalıdır. Bundan dolayı kumaşın kalitesi çok önemlidir. Alacak olduğunuz formanın kumaş tercihini yün veya pamuk olarak tercih etmeniz gerekmektedir. Suni yün olan, polyester ve akrilik gibi kumaş malzemeleri vücudunuzdaki teri iyi emmediği için ısı dengenizin bozulmasına neden olur.

Kumaş seçiminde dikkat edilecek noktalar

Forma alacağınız zaman kaliteli kumaşlardan üretilmiş formalar ilk tercihiniz olmalıdır. Uzun süreli kullanım sağlayabileceğiniz gibi vücudunuzda oluşabilecek terlemeyi iyi bir şekilde emerek ısı dengenizi korumaya yardımcı olur. Yün ve pamuk harici dokunmuş formaları anlamak oldukça kolaydır. Esnek ve yumuşak bir yapıya sahip olan kumaşlar içeriğinde yün ve pamuk barındırmaktadır. Teri en iyi şekilde emerek ısının dengelenmesini sağlarlar. Tercihleriniz arasında baskılı forma yer alıyorsa sağlık açısından en uygun olan ve orijinal baskı yapılarak hazırlanan dijital forma tercih etmelisiniz. Vücut yapınıza uygun ve size yakışan bir forma satın almak için öncelikle vücut tipinizi incelemelisiniz. Zayıf bir bedeniniz varsa kalın ve tok bir kumaş tercihi yapmalısınız. Kilolu bir yapınız varsa üzerinize yapışmayan ve giydiğiniz kıyafetlere nazaran 1 beden büyük forma tercih etmeniz gerekmektedir.

Nereden alınabilir?

Bu niteliklere dikkat ederek forma satışı yapan firma az miktarda yer almaktadır. Fakat yapmış olduğu çalışmalar ve üretmiş olduğu formalar ile dikkat çeken http://www.formamarket.com sizin sağlığınızı düşünerek birçok forma tasarlamıştır. Birçok ebata göre stoklanmış olan formalar kaliteli ve dijital ürünler olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Aynı zamanda takımınız için özel olarak toplu siparişlerinizde indirim imkânı da sağlamaktadır. Sizin de uzun süreli kullanım için kaliteli bir formaya ihtiyacınız varsa bu site üzerinden hemen bir forma siparişi verebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.