ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Erken Rezervasyon ile Balkan Turları

Erken Rezervasyon ile Balkan Turları

Atalarımızın yaşadığı topraklar olarak da bilinen ve sırf bu sebeple bile gidilip görülmesi gereken yerlerin başında gelen Balkanlar, birçok tatil sitesi tarafından düzenlenen turlar ile gidilip görülebilmektedir.

Yayın Tarihi: 15/03/16 09:26
okuma süresi: 3 dak.
Erken Rezervasyon ile Balkan Turları
A- A A+

Erken rezervasyon otelleri kullanılarak %40'a varan indirimlerle gidilebilen bu Balkan turları, birçok farklı seçeneği de içerisinde bulundurmakta ve bu sayede gitmek isteyen herkes için uygun seçenekler oluşturmaktadır.

Otobüs ile Gidilen Balkan Turları

Ülkemize yakın olması sebebiyle ulaşımın otobüs ile sağlandığı bu Balkan turlarında 2 gece 3 gün ve 3 gece 4 gün konaklama fırsatı sunulmaktadır. Gece yolculuğunun ağırlıklı olarak yapıldığı bu turlarda Sozopolis, Nessebar, Parga gibi ülkelerin yanı sıra Yunanistan, Makedonya, Bulgaristan, Romanya ve Transilvanya gibi ülkeler de ziyaret edilebilmektedir.

Uçak ile Gidilen Balkan Turları

Ulaşımın uçakla sağlandığı bu Balkan turlarında erken rezervasyon otelleri kullanılmakta ve bu sayede fiyatlarda yüksek indirimler sağlanabilmektedir. 3 gece 4 gün konaklama fırsatı ile başlayan bu turlarda birçok Balkan ülkesi ziyaret edilmekte ve Arnavutluk, Makedonya, Kosova, Yunanistan, Belgrat, Budva, Dubrovnik, Saraybosna, Montenegro gibi ülkeler ziyaret edilmektedir.

Büyük Balkanlar Turu

Ulaşımı uçakla sağlanan ve 7 gece 8 gün süren büyük Balkanlar turu, İstanbul çıkışlı olarak başlamakta ve ilk durak Ohrid olmaktadır. Üsküp, Belgrat, Saraybosna, Dubrovnik ve Işkodra'ya da uğranan bu tur içerisinde tüm konaklamalar tatil stil tarafından bulunmakta ve ücrete dâhil olmaktadır. Toplamda 7 gece konaklama yapılan bu tur içerisinde Osmanlı Devleti'nden günümüze kadar ayakta kalan tüm yapılar ziyaret edilmektedir.

Baştanbaşa Balkanlar 5 Ülke Turu

Balkan turları arasında en çok tercih edilen turlardan biri olarak dikkat çeken baştanbaşa balkanlar turu vizesiz turlar arasında yer almaktadır. Konaklamanın erken rezervasyon otellerinde olduğu ve toplam 7 gece 8 gün konaklamanın bulunduğu bu tur içerisinde Üsküp, Ohrid, Resne, Manastır, Tiran, Işkodra, Bar, Budva, Kotor, Trebinje, Mostar, Saraybosna ve Belgrat gezilmekte ve bu ülkelerdeki tüm turistik ve tarihi yerlerin yanı sıra doğal güzelliği ile bilinen semtler de ziyaret edilmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.