ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

"Deppo Mağaza"da indirim çılgınlığına halktan büyük ilgi

"Deppo Mağaza"da indirim çılgınlığına halktan büyük ilgi

ÖZOK GROUP güvencesiyle Lefkoşa Hamitköy'de hizmet veren, DEPPO OUTLET Mağazası, özel kampanyalarıyla ve son uygulamış olduğu %50'ye varan indirim fırsatları ile vatandaştan büyük ilgi görüyor.

Yayın Tarihi: 21/03/16 10:10
okuma süresi: 4 dak.
"Deppo Mağaza"da indirim çılgınlığına halktan büyük ilgi
A- A A+

Lefkoşa - Mağusa anayolu üzerinde Hamitköy'de bulunan DEPPO MAĞAZASI'nda şıklığın farklı yüzleriyle işlendiği konforlu tasarımlar, alabildiğine güzel, rahat ve keyifli bir yaşam için fonksiyonel detaylarla zenginleştirilmiş oturma grupları, yatak odası grupları, elektrikli ev aletleri ve daha birçok ürün, alternatifleri ile müşterilerle buluşuyor.

Outlet ürünlerle DEPPO Fabrika Satış Mağazası, kaliteli ürünün uygun fiyata bulunduğu bir mağaza olarak Kuzey Kıbrıs'ın dört bir yanından geniş bir müşteri portföyüne sahip…

EKONOMİK KRİZE İNAT, VATANDAŞ ALABİLSİN DİYE %50 İNDİRİM ÇILGINLIĞI….

Ülkemizde yaşanan ekonomik krizden etkilenen birçok kesimde alım gücü düşünce, vatandaş odaklı hareket eden DEPPO OUTLET Mağazası, fiyatlarında %50'ye varan indirime gitti. Beyaz eşya-mobilya-elektrikli ev aletleri-yemek setleri-yatak odası takımları…vb çok zengin ürün kapasitesine sahip olan mağaza zaten outlet olmasından dolayı piyasanın altında fiyatlarla satış yapmaktaydı. Son uyguladığı kampanya ile ise %50 daha indirime giden Deppo Outlet Mağazası, vatandaştan büyük ilgi görüyor.

Outlet ürünlerin uygun fiyata bulunduğu Fabrika Satış Mağazası " DEPPO " bir çok ürünüyle haftanın her günü (cumartesi ve pazar dahil) 10.00-19.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet veriyor.

DEPPO'da mobilya ürünlerinde set olarak değil, tekli olarak da satıldığı bir mağaza olarak müşteri memnuniyetini önemsiyor. Mağaza personelinin sempatik ve sıcak tavrı, güler yüzü ve ilgisiyle müşterilerini ağırlayan DEPPO, aile ortamında alışverişin keyfini sürmek için ideal bir yer.

İNDİRİM ÇILGINLIĞINA GELEN MÜŞTERİLER "DEPPO"YU ANLATTI;

Figen Sığırcı (Girne)

DEPPO'nun Girneli gözde müşterilerinden Figen Sığırcı, DEPPO'yu büyük bir memnuniyetle anlatıyor. Alışverişlerinde vazgeçilmez bir yere sahip olan DEPPO'da personelin güler yüzü eşliğinde alış veriş yapmaktan keyif aldığını söylüyor.

"Ürünler çok güzel, şık ve modern" diyen Figen Hanım, "DEPPO ürünleri ile evimizi kolayca döşeyebildik. Girne'de oturmamıza rağmen her zaman için ilk tercihimiz DEPPO. Evimizin bütün odalarını ÖZOK'tan döşedik. ÖZOK AİLESİNE teşekkür ediyoruz" diyerek memnuniyetini dile getiriyor.

Huriye Kaya (Girne):

"Fırsat buldukça DEPPO'ya geliyorum. Kaliteli şeyleri daha ucuza almak düşüncesiyle uğruyorum.

Fiyatlar gerçekten diğer mağazalara göre çok daha uygun ve kaliteli… Mutfak, çarşaf, nevresim ürünlerinde oldukça fazla çeşidi bir arada bulabiliyorum. Öte yandan Karaca ürünlerini seviyorum ve burada Karaca'nın her türlü ürününü uygun fiyata buluyorum."

Hülya Yalçın (Lefkoşa):

"Vaktim varsa mutlaka geçerken uğruyorum. Fiyatlarının yanı sıra ürün çeşitliğinin fazlalığı beni cezbediyor. Her şeyi bir arada bulabiliyor olmam DEPPO'yu vazgeçilmez kılıyor. Beyaz eşyadan mutfak ve mobilya ürünlerine kadar her şeyi bir arada bulabiliyoruz. Kıbrıs'ta öncelikli tercih ettiğim yerlerden biri.

Hacer Çapkın (Hamitköy):

İndirimi duyduğum için buradayım. Ürünlerin kaliteli olması ve fiyatlardaki uygunluk, DEPPO'yu tercih etmemde büyük etken. Mesafenin yakın olması ve yolumun üzerinde olmasından dolayı sıklıkla ziyaret ettiğim bir mağaza. Burada alışveriş yapmaktan büyük keyif alıyorum.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.