ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Motorlu Kuryeler

Motorlu Kuryeler

Motorla evrak taşımak 15 yıl önce İstanbul'daki trafik ve gecikmeler nedeniyle oluşturulmuş.

Yayın Tarihi: 06/04/16 10:30
okuma süresi: 3 dak.
Motorlu Kuryeler
A- A A+

Moto kurye adını alan bu firmalar sayesinde kargo işlerinin günlere sarkması nedeniyle oluşan sıkıntıları gidermek ve hızlı yani Express adı altında işleri daha kolay hale getirmek için motokurye24. com firmaları kuruldu. Bu firmalar sayesinde İstanbul'daki trafik yoğunluğu ve sıkıntıları nedeniyle geciken işlerin düzenlenmesi amaçlanmış.

Evrak transferleri hızlı olarak yapıldığı için resmi ya da şirket işleri aksamadan devam etmektedir. Moto kurye çalışanları aslında kalifiyeli birer elemandır. Çünkü herkesten farklı olarak bütün adresleri bilmek zorundalar ve de motoru çok iyi kullanmalılar. Her firmanın kendine ait motokuryesi olduğu gibi anlaşma yaparak motokurye isteyen şirketlerde çok sayıda var.

Motokuryeler İçin Çalışma Alanları

Gebze moto kuryeler genel olarak İstanbul'da çoğunlukta olsalar da genel olarak bütün şehirler de kurulan firmalar vardır. Bu sayede her alandaki istihdam oranını arttırmak amaçlanmıştır. motokurye24.com sayesinde İstanbul'un kargo işleri en hızlı ve güvenilir şekilde yapılmakta ve sorunsuz olmaktadır. Görülen o ki motokurye firmaları sayesinde herkes işini kolaylıkla yerine getirebiliyor.

Günümüzde her iş kolaylaşmış durumda fakat ne kadar çok insan olursa o kadar fazla sorun ortaya çıkabiliyor. Trafik yoğunluğu, araba çokluğu yüzünden gidilecek yerlere gitmek zorlaşıyor. Bu yüzden de işler aksayabiliyor. Motokurye sayesinde ise evrak teslimi kısa süreye indiği için işlerin daha çabuk hallolması ve aksama olmaması amaçlanıyor.

Motokurye24.Com

Dudullu moto kurye işi hem yorucu hem riskli hem de tehlikeli olabilmektedir. Çünkü motor üzerinde her an bir şey olma ihtimali vardır. Motokurye24. com firması da bunun önüne geçmek ve riski daha aza indirmek için güvenliğe dikkat etmekteler. Adres bilgisi çok ve tam olan neredeyse gideceği her yeri bilmesi gereken ve kazalara karşı tedbirlerini alan kişileri tercih etmektedirler.

Önemli evrakları ya da paketleri doğru adrese götürmeli ve çıkarları doğrultusunda hareket etmemeli diye düşünen firmalar motokurye elemanlarını çok dikkatli seçmektedirler. Motokurye olarak çalışan elemanlar 7 gün 24 saat her an iş başında ve çalışma alanları geniş olan kişiler olmalıdır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.