ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Hyundai'de fırsatlar bitmiyor!

Hyundai'de fırsatlar bitmiyor!

Özok Group güvencesiyle Lefkoşa Hamitköy'de hizmet veren Hyundai, sektörde liderliği elinde tutmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 18/04/16 11:24
okuma süresi: 3 dak.
Hyundai'de fırsatlar bitmiyor!
A- A A+

Satış ve serviste yıl boyunca yenilenen kampanyaları, her bütçeye uygun güvenli, konforlu ve ekonomik araçları ve yeni modelleriyle Hyundai, müşteri memnuniyetinde bir numara.

İ20, İX35 ve İ10 modellerinde satış rekorları kıran Hyundai, diğer modelleri ile de yoğun ilgi görüyor.

Dünyada satış grafiği en fazla yükselen marka olan Hyundai'nin, Kıbrıs'taki tek yetkili bayisi Hyundai Plaza, Ada'ya getirmek üzere olduğu Tucson ve Elantra'nın yeni modelleri ile pazar liderliğini hedefliyor.

99 TL'YE PROFESYONEL SERVİS

Satış sonrası, servis ağı, garanti, bakım, orijinal yedek parça ve aksesuarları ile 99 TL ile sabit servis hizmetlerinde, müşteri memnuniyetini önemseyen Hyundai, satış aşamasında banka kredisinin evrak takibi ve benzeri işlemlerle birebir ilgilenerek, müşterilerini yormadan anahtar teslim mantığıyla hareket ediyor.

Müşterilerine 'Aracı seçmek sizden, tüm işlemler bizden' diyen Hyundai Plaza, 13 bin 900 Euro'dan başlayan fiyatlarla, 'şimdi al, 2017'de ödemeye başla' kampanyasıyla cazip ödeme imkanlarını müşterilerine sunuyor.

Sağlam, uzun ömürlü ve yedek parçada sorunsuz olan Hyundai, Rent A Car şirketlerinin de vazgeçilmezi.

Kuzey Kıbrıs'ta 5 yıl garanti veren tek marka olan Hyundai, garantide de sorunsuz marka olmasıyla dikkat çekiyor.

Garanti kapsamında 7 gün 24 saat anında müdahale, çekici hizmeti, asistan araba hizmeti, profesyonel elemanlarca yapılan servis ve kaportada orijinal yedek parça ve Hyundai çatısı altındaki sigorta acenteliği ile sektörde farklı bir yere sahip.

Ayrıcalıkları ve sektörde yarattığı fark ile müşteri memnuniyetinde sınır tanımayan Hyundai Plaza'nın müşterileri için sunduğu imkanlar saymakla bitmiyor. Plaza içerisinde mevcut olan cafe, çocuk oyun alanı, misafir bilgisayarları ve interneti ile müşterilerinin rahatı ve konforu için gerekli her şey düşünülmüş.

TUCSON VE ELANTRA İÇİN NEFESLER TUTULDU

'Herkesi araçlara bakmaya ve test sürüşüne bekliyoruz' diyen Hyundai Plaza Genel Müdürü Arcan Ceylanlı, Tucson ve Elantra'nın gelmesiyle hedeflerinin pazar liderliğini yakalamak olduğunu belirtiyor.

Satış ve serviste devamlılık arzeden kampanyalarımız mevcuttur diyen Ceylanlı, 2017 kampanyasının müjdesini veriyor.

'2017 KAMPANYASI' İLE HERKES HYUNDAİ SAHİBİ OLACAK

Arcan Ceylanlı, sadece 2017 Euro peşinatla, taksitlerin Ocak 2017'de başlayacağı bu özel kampanyanın kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu ve bu kampanya ile herkesin Hyundai sahibi olacağını kaydediyor.

Hyundai Plaza Genel Müdürü Arcan Ceylanlı, çok yakında Ada'ya gelecek olan, Tucson ve Elantra için tüm halkı deneme sürüşlerine davet ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.