ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Konferans Salonu Koltuğu

Konferans Salonu Koltuğu

Çok özel tasarımlarla şık, konforlu ve kaliteli konferans koltuk çeşitlerini Panelkon firmamızda bulacaksınız. Konferans düzenleyecek firma ve kurumlar için konferansın konusu kadar konferansın yapılacağı salon da önemlidir.

Yayın Tarihi: 21/04/16 11:17
okuma süresi: 3 dak.
Konferans Salonu Koltuğu
A- A A+

Konferansa katılacaklar öncelikle rahat etmeli, sahneyi rahat görebilmeli, sesleri rahat duyabilmelidir. Ama en önemlisi de konukların oturacağı koltukların rahat ve konforlu olmasıdır. Panelkon konferans koltukları aranan tüm özelliklere sahiptir. Şık, estetik, rahat ve konforlu koltuklarda katılımcılar hiçbir rahatsızlık hissetmeden konferansa odaklanabilmekte ve notlarını alabilmektedir. Kaliteli ses düzeni, aydınlatma ve ısıtma sistemleri yanında konforlu ve şık koltuklar konferansların daha da verimli geçmesini sağlayacaktır.

Firmamız çok sayıda okul konferans salonuna, kurum ve işletmelerin konferans salonlarına, kongre merkezlerinin konferans salonlarına konferans koltuğu üretmiş ve kurulumunu yapmıştır. Koltuk modellerini kendi profesyonel tasarımcımız tasarlamakta ve üretimini de kendi tesislerimizde deneyimli çalışanlarımızla yapmaktayız. Tasarımda görselliğe ve beden sağlığına aynı oranda önem veriyoruz. Koltuklar katılımcılara en rahat oturma imkânını sağlar ve hiçbir rahatsızlık hissettirmez. Bunun yanında salona mükemmel bir görsellik kazandırır.

Konferans salonu koltuğu üretiminde kaliteden asla ödün vermiyoruz. Malzeme olarak birinci sınıf kalitede kumaş, suni deri, ahşap ve metal kullanıyoruz. Koltuklarımız yangın geciktirici, terletmeyen ve temizlenmesi kolay özelliklere sahiptir. Koltuklarda geniş bir renk yelpazesi kullanıyoruz ve salonda genel dekorasyonla tam bir uyum olmasını sağlıyoruz. Yüzden fazla koltuk çeşidiyle her bütçeye ve her zevke uygun seçenekler sunuyoruz. Koltuk modellerine isteğe göre farklı renklerde kaplama yapıyoruz. Artık ürünlerimizi görmek için tesislerimize veya mağazalarımıza da gelmenize gerek kalmadı. Web sitemizde tüm modellerimizi, detaylı açıklamalarıyla görebiliyorsunuz.

Sitemizi ziyaret edin, modellerimizi inceleyin ve beğendiğiniz modelin siparişini verin. Dilediğiniz sayıda koltuk siparişi verebilirsiniz. Ayrıca Türkiye'nin her yerinden sipariş alıyoruz ve kargoyla ya da nakliye firmalarıyla siparişinizi gönderiyoruz. Koltuk fiyatlarımız piyasanın en uygun fiyatlarıdır. Ancak fiyatlar modele, sipariş adedine ve malzeme tercihine göre değişmektedir. Bu bilgileri bize ilettiğinizde fiyat teklifimizi size sunuyoruz. Panelkon kaliteli ürün ve uygun fiyat arayanlar için en doğru adrestir. Bunun yanında müşteri memnuniyeti bizim için birinci derece önceliklidir ve siparişleri kesinlikle zamanında teslim ediyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.