ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Kredi Notu Sorgulama Sitesi kredisorgulama.org

Kredi Notu Sorgulama Sitesi kredisorgulama.org

Findeks ile birlikte hayatımıza giren kredi notu, bankacılık ve finans alanında önemli bir yere sahiptir.

Yayın Tarihi: 25/04/16 15:41
okuma süresi: 3 dak.
Kredi Notu Sorgulama Sitesi kredisorgulama.org
A- A A+

Kredi Kayıt Bürosu, BDDK(www.bddk.gov.tr) ve Findeks ile birlikte hazırlanan protokol gereği bankalara kredi başvurusunda bulunacak olan kişilerden kredi notu istenmektedir. Kredi notu özellikle bankalara kredi borçlusunun ve kredi kartı borçlularının 1 milyonu aşması ile birlikte daha titiz bir şekilde uygulanmaya başlamıştır. Kredi notu bankaların müşterilerini daha iyi seçmesini sağlamaktadır. Müşteriler için bir anlamda banka işlem öz geçmişi olan kredi notu, sayısal veriler ile donatıldığı için çok önemli ve güvenilir bir veridir. Bankaların hemen hemen hepsi, 1400 puanın altındaki kişilere artık kolay bir şekilde kredi vermemektedir.

Kredi notu 0 puandan başlamaktadır. Ancak bir kişinin 0 puanı olması aynı zamanda bankalar ile hiçbir şekilde işlem yapmadığı anlamına da gelebilir. Bankalar ile daha önceden hiç bir şekilde işlem yapmayan kişilerin puanı 0 olarak kabul edilmektedir. 0'dan başlayan kredi notu puanları 1900'e kadar çıkabilmektedir. Kredi notunun reklamlar ve internet siteleri aracılığıyla son dönemlerde daha sık bir şekilde duyurulması, halkın bu konuya olan ilgisini artırmıştır.

Ücretsiz olarak öğrenmenin adresi burası >> kredi notu sorgulama

Kredi kartı ve kredi kullanıcıları artık bir bankaya gitmeden önce kredi notu ile ilgili bir araştırma yapmaktadır. Tüketicilerin daha bilinçli şekilde kredi alabilmesi ve kredi notu ile ilgili detaylı bilgiler öğrenebilmesi için kredisorgulama.org sitesi hizmet vermeye başlamıştır. Kredi notu ile ilgili en güncel haberler, kredi notu hakkında en fazla sorulan sorular, kredi notunun ne işe yaradığı, hangi puan aralığının kredi alabilmek için uygun olduğu, kredi notunun renkleri ve yorumlarının anlamları kredisorgulama.org sitesinde en güncel haliyle bulunmaktadır. Alanında bilgili yazar kadrosu ve editörleriyle birlikte her gün yenilenen ve en doğru haberleri aktaran kredi notu sorgulama sitesi kredisorgulama.org, aynı zamanda bankacılık ve finans sektörü ile de en özel haberleri vermektedir. Kredilerin en yeni hallerini, bankaların kredi kartı ve kredi kampanyalarını kredisorgulama.org sitesinden öğrenebilirsiniz. Fİndeks ile birlikte bu siteden de yararlanarak bir bankaya gitmeden önce bilgilenebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.