ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Yeni Honda HR-V bu akşam tanıtılıyor

Yeni Honda HR-V bu akşam tanıtılıyor

Coupe görünümlü, SUV duygusu veren bir araç mümkün olabilir mi? Kullananlar hayal etti, Honda gerçekleştirdi. Bu akşam tanıtımı yapılacak olan yeni Honda HR-V hem coupe, hem de SUV aracın çizgilerini taşıyarak otomobil dünyasında yeni bir segmente imza atıyor.

Yayın Tarihi: 25/04/16 18:27
okuma süresi: 2 dak.
Yeni Honda HR-V bu akşam tanıtılıyor
A- A A+
Acil durumda fren yapabiliyor - Aracın tasarımının yanısıra en yakın rakiplerinde bulunmayan şehir içi kazalara karşı aracın kendi kendine fren yapabiliyor olması en önemli özellikleri arasında.

Radar cezalarına son - Trafik işareti tanıma sistemi sayesinde yoldaki tabelalardan algıladığı hıza göre, aracın hız limitini otomatik olarak ayarlıyor.

İnternet bağlantısı - Honda CONNECT'in 7 inç büyüklüğündeki ekranı ile yönetebileceğiniz android işletim sistemi ile çalışan Wi-fi bağlantısı veya mobile wifi router gibi teknolojiler sayesinde seyahat halindeyken de kesintisiz bir şekilde bağlantıda kalmanızı sağlıyor.

Daha birçok etkileyici akıllı özellik yeni HR-V'de - Yeni Honda HR-V ayrıca şerit takip uyarı sistemi, Mirrorlink bağlantısı, 5 akıllı telefona kadar bluetooth bağlantı özelliği ile Hands Free Telefon sistemi, tüm müziklerinizi yönetebileceğiniz 2 adet USB port girişi ve HDMI girişi ayrıca sihirli koltukları bu özelliklerden sadece bazıları.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.