ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Adanın yeni yıldızı Honda HR-V yollara çıkıyor

Adanın yeni yıldızı Honda HR-V yollara çıkıyor

SUV kadar güçlü ve bir coupe kadar dinamik ve çekici Honda HR-V, Kıbrıs'ta satışa sunuldu. Küçük-SUV pazarına yeni bir yaklaşım kazandıran yeni Honda HR-V, CVT otomatik şanzımanla kombine edilebilen 1.5 litrelik benzinli motorla satın alınabilecek.

Yayın Tarihi: 28/04/16 10:38
okuma süresi: 3 dak.
Adanın yeni yıldızı Honda HR-V yollara çıkıyor
A- A A+

Kuruluşundan bu yana Honda olarak ileri mühendisliğini ve teknolojisini insanların hayatını kolaylaştıracak ürünler sunmak için kullanan Honda, Kıbrıs'ta 30 yılını geride bıraktı.

Sorunsuz olmalarıyla öne çıkan Honda ürünlerinin en yenisi olan HR-V modeli, 130 PS üreten 1.5 litrelik benzinli motoruyla Kıbrıs'ta satışa sunuldu. Honda markasının 1999 yılında yarattığı küçük SUV segmentinin ilk temsilcisi olan HR-V modeli, üretiminin 2007 yılında sona ermesine kadar sadece Avrupa'da 110 bin adedin üzerinde satışa ulaştı.

130 PS'lik 1.5 litrelik motor

Küçük SUV pazarına yeni bir yaklaşım kazandıran yeni Honda HR-V'nin bir SUV kadar güçlü ve bir coupe kadar dinamik tasarımıyla Crossover segmentine yeni ve benzersiz bir seçenek.

MPV kadar geniş ve fonksiyonel bir iç mekan sunan HR-V, ayrıca birbirine tamamen zıt iki kavram olan sürüş keyfiyle yakıt verimliliğini aynı potada eritiyor. 1.5 litrelik motoru CVT şanzımanla kombine edildiğinde 100 km'de 5.4 litrelik tüketim değerleri sunuyor.

Internet Bağlantılı Honda Connect

Teknoloji olarak rakiplerinin önünde olmayı kendine görev edinen Honda, yeni bilgi ve eğlence sistemi Honda Connect'i de yeni Honda HR-V'de müşterilerinin beğenisine sunuyor. ES donanım versiyonunda standart olarak yer alan sistem, akıllı telefonlarda veya tabletlerde olduğu gibi dokunmatik bir ekrana sahip ve dünyanın en yaygın mobil işletim sistemi Android ile çalışıyor.

Honda Connect, kullanıcıya web erişimi, haberler, hava durumu, sosyal medya ve internet müzik istasyonlarına erişim imkanı sunuyor. Önceden yüklenen hazır uygulamalarla kullanıma sunulan Honda Connect'in kullanım alanı, Honda Uygulama Merkezi'nden indirilecek yeni uygulamalarla daha da genişletilebiliyor. Önceden yüklenen 'Aha' uygulamasıyla binlerce müzik istasyonu, haber kanalı ve sesli kitapların yanı sıra sosyal medyaya ve bazı yerel servislere erişim sağlanabiliyor.

Güvenlik teknolojilerinde sınıfının önünde

Sürüş, yolcu ve yaya güvenliğinin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle yeni HR-V modeli de bir dizi aktif ve pasif güvenlik ekipmanlarıyla donatıldı. Bunların başında hiç kuşkusuz Şehiriçi Aktif Fren Sistemi geliyor. ES versiyonunda standart olarak sunulan radar teknolojili sistem, 32 km/s ve altındaki hızlarda sürüş istikametindeki trafik akışını denetliyor.

Şehiriçi Aktif Fren Sistemi, sürücüyü olası bir kaza konusunda sesli ve görsel olarak uyarıyor ve sürücünün tepki vermemesi halindeyse kendisi fren yapıyor. Yeni Honda HR-V'nin donanım versiyonuna göre diğer güvenlik sistemleri arasında Trafik Levhalarını Tanımlama Sistemi, Akıllı Hız Sınırlayıcı, Şerit Takip Sistemi ve Uzun Far Destek Sistemi bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.