ADVERTORİAL
okuma süresi: 6 dak.

Canlı Tv izle - Star Tv, Fox Tv, Kanal D, Show Tv

Canlı Tv izle - Star Tv, Fox Tv, Kanal D, Show Tv

Günümüzde yerel ve ulusal sayısız televizyon kanalı bulunuyor. Ancak bu kanallar içinde en çok bilinen ve tercih edilenleri arasında Star Tv, Fox Tv, Kanal D ve Show Tv yer alıyor.

Yayın Tarihi: 05/05/16 10:58
okuma süresi: 6 dak.
Canlı Tv izle - Star Tv, Fox Tv, Kanal D, Show Tv
A- A A+
Günümüzde yerel ve ulusal sayısız televizyon kanalı bulunuyor. Ancak bu kanallar içinde en çok bilinen ve tercih edilenleri arasında Star Tv, Fox Tv, Kanal D ve Show Tv yer alıyor.

Bu kanallar yayınladıkları gündüz kuşağı programları ve akşam kuşağı dizileri ile reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Uzun bir geçmişe sahip kanallar, yıllar içinde izleyicinin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarmış durumda.

Star Tv, 1989 yılında kurulmuş en eski kanallardan biridir. Ahmet Özal ve Cem Uzan tarafından kurulan ve 2011 yılında Doğan Yayın Grubu'na dahil olan Star Tv, Türkiye'nin ilk özel kanalı olma özelliğini de taşır. Kanal kurulduktan 1 yıl sonra test yayınlarına başladı. İlk olarak Magic Box Star 1 ismi ile yurt dışında yayına başlayan kanal, ülkemizde İnterstar ve saha sonra Star Tv isimlerini aldı. Star tv canlı ulusal kanallar arasında yer alır. Şu anda karasal yayının yanı sıra kablolu tv ve uydu üzerinden de rahatlıkla izlenebilmektedir. Türkiye'nin ilk dijital yayınını yapan kanal olarak bilinen Star Tv, 1993 yılından bu yana UEFA Şampiyonlar Ligi Türkiye yayın haklarını da elinde bulundurmaktadır. Kanal izleyiciye birbirinden keyifli yarışmalar ve diziler sunmaya devam ediyor. Yıllardır yaptığı kaliteli işleri bugünde devam ettiren Star TV'nin en çok izlenen dizileri Gecenin Kraliçesi, Göç Zamanı, Kara Sevda, Kiralık Aşk, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Paramparça olarak sayılabilir. 2011 yılından bu yana gündüz kuşağında yayınlanan Beni Affet dizisi ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran kanal, geçtiğimiz günlerde final yapan Big Brother Türkiye ile de en çok izlenen kanal olmayı başardı.

Fox Tv, News Corporation isimli şirketin Türkiye'de yayın hayatına geçirdiği kanal olarak bilinir. 1993 yılında şirketin TGRT isimli kanalın yayın haklarını satın alması sonucunda kurulan Fox Tv, 2007 yılında Türkiye'de yayına başladı. 2009 yılından itibaren yeni görüntüsü ile izleyicinin karşısına gelen Fox Tv, 2010 yılından itibaren İtalya Ligi Serie-A maçlarının yayın hakkını aldı. Ancak kanalın çok az maç yayınlaması ve maç sırasında sürekli olarak reklam yayınlaması izleyiciyi rahatsız etti. Bu şikayetlerin ardından kendisini toparlayan kanal, izleyiciyi memnun etmeye yönelik programları hayata geçirmeye başladı. Fox canlı Ana Haber bülteni ilk olarak Nazlı Tolga ile başlarken, bir süre sonra bu görevi Fatih Portakal devraldı. Son yıllarda yayınlanan dizileriyle de dikkatleri çekmeye devam eden Fox TV'nin en sevilen dizileri arasında Aşk Yeniden, Karagül, O Hayat Benim, Kördüğüm ve gündüz kuşağının vazgeçilmez dizisi Unutma Beni yer almaktadır. Kanalın dikkat çekici bir diğer programı ise gündüz kuşağında yer alan Zuhal Topal'la isimli izdivaç programıdır.

Kanal D, 19 Aralık 1993 tarihinde kurulmuştur. Açık adı "Kanal Doğan" olan Kanal D, adından da anlaşıldığı gibi Doğan Yayın Grubu'na aittir. Ulusal televizyon kanalları arasında yer alan Kanal D, yayınladığı diziler ve programlar ile ön plana çıkmayı başardı. Oldukça başarılı işlere imza atan kanal, Türkiye'nin en çok dizi yayınlanan ikinci kanalı olarak bilinir. 2009 yılından itibaren Türkiye'nin en çok izlenen kanalı olma unvanına erişen Kanal D, bu ününü hala devam ettirmektedir. Bu güne kadar 84 yerli ve 13 yabancı dizi yayınlayan Kanal D'nin haber bültenini ise vefat ettiği tarihe kadar ünlü gazeteci Mehmet Ali Birand sundu. Birand'ın kaybından sonra haber bülteninin başına Cüneyt Özdemir getirildi. Kanalın biten dizilerinin arasında Sihirli Annem, Fatmagül'ün Suçu Ne, Yaprak Dökümü, Kuzey Güney, İntikam, Kavak Yelleri, Aşk-ı Memnu, Hanımın Çiftliği ve Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi dev projeler yer aldı. Başarılı kanal şu anda ise Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi Pusu, Poyraz Karayel ve Hayat Şarkısı dizileri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ederken, gündüz kuşağı programı Kısmetse Olur ile fırtınalar estirmeye devam etmektedir.

Show Tv, 1 Mart 1991 yılında Fransa'da yayın hayatına başladı. 1992 Mart'ında ülkemizde yayına giren Show Tv, Ciner Holding bünyesinde yayına başladı. Kanalın genel müdürlüğünü Güneri Civaoğlu üstlenirken, Ana Haber Bültenini ilk sunan isim Gülgün Feyman oldu. Daha sonra Reha Muhtar'ın üstlendiği haber bülteni, renkli sunumu sayesinde en çok izlenen ana haber bülteni olmayı başardı. 90'lı yıllara Arena isimli tartışma programı ile damga vuran Show Tv, Biri Bizi Gözetliyor isimli yarışma programı ile reyting rekorları kırmayı başardı. Ekmek Teknesi, Tatlı Hayat, Hayat Bilgisi, Cennet Mahallesi, Dadı, Doktorlar ve Adını Feriha Koydum dizileriyle bir dönem fırtınalar estiren Show Tv Var Mısın Yok Musun?, Survivor Türkiye – Yunanistan, Fear Factor, Şarkı Söylemek Lazım, Buzda Dans ve Yemekteyiz programları ile de çok konuşuldu. Kanalın şu an en çok izlenen dizileri Asla Vazgeçmem, İlişki Durumu Karışık, Güldür Güldür Show olarak bilinmektedir.

Bu başarılı kanalları televizyondan takip etmenin yanı sıra günümüz teknolojisine ayak uydurarak Canlı Tv İzle özelliği ile internet üzerinden de canlı olarak takip etmek mümkündür.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.