ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Ankara Özdoğan Vidanjör Kanal Alt Yapı Hizmetleri

Ankara Özdoğan Vidanjör Kanal Alt Yapı Hizmetleri

Vidanjör hizmetlerinde yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübe ile sizlere profesyonel alt yapı çözümleri üretmekteyiz. Vidanjör üstünde bulunan üstün vakum teknolojisi sayesinde evsel ve endüstriyel atıkların temizliğinde etkili çözümler üreten firmamız çevre sağlığını tehdit eden birikintilerin temizliğini yapmaktadır.

Yayın Tarihi: 12/05/16 14:49
okuma süresi: 2 dak.
Ankara Özdoğan Vidanjör Kanal Alt Yapı Hizmetleri
A- A A+

Özellikle büyük şehirlerde tıkanma sorunları ciddi oranda fazla olduğu için ve büyükşehir belediyesinin yetersiz hizmet kalitesinden dolayı Ankara'da Özdoğan Vidanjör olarak son model kombine kanal temizleme araçlarımız ve alanında uzman personelimiz ile günün her saati sizlere hizmet vermekteyiz.

Alt yapılar aşırı yağmur suları nedeniyle belirli aralıklar ile tıkanabilir. 6, 12 aylar aralıklar ile rutin olarak temizlenmesi gerekmektedir.

Vidanjörlerin çalışma alanları arasında devlet kurumları, oteller, hastaneler, fabrikalar, avm gibi alanlar içerisinde kullanılmaktadır. Kombine kanalizasyon temizleme araçlarımız ile yüksek vakum teknolojisi sayesinde biriken fosseptik çukurlarında biriken katı atıkları cihazlarımız çekiyor ve sonra temiz, tazyikli su ile yıkanıp fosseptikleriniz dezenfekte ediliyor.

Ankara vidanjör olarak bireysel ve kurumsal olarak firmalar araçlarımız aylık ve yıllık olarak kiralayabilir, Kiralama koşulları hakkında detaylı bilgi almak için müşteri temsilcimiz ile görüşebilirsiniz.

Kanalizasyon hatları içerisinde birikmiş olan katı atıkları yüksek basınç teknolojisi sayesinde logar içerisine getirerek vakum yardımıyla rögar içerisinde biriken katı atıkları araç içerisine çekiyor ve sonrası arıtımı sağlanıyor.

10 Adet vidanjör ve kombine kanal açma araçlarımız ile başta Ankara olmak üzere tüm Türkiye geneline hizmet vermekteyiz. Günün her saati sizlere 7/24 hizmet vermekteyiz. Bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Tel: 0(312) 478 58 71
Cep: 0(554) 569 43 33
Cep: 0(536) 264 69 35
Mail: info@ozdoganvidanjor.com
Adres: Hürriyet Caddesi İğde Sokak No: 4/A Dikmen / ANKARA

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.