ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Vusla Kara Sarımsak Ne İşe Yarar

Vusla Kara Sarımsak Ne İşe Yarar

Sarımsak içerisinde çok çeşitli etken maddeler bulunmaktadır ve bu maddelerden bazıları saç için inanılmaz etkileri olan maddelerdir. Örneğin vusla kara sarımsak içerisinde sarımsağın kokusunu veren allicin adlı madde bulunmaktadır.

Yayın Tarihi: 12/05/16 14:52
okuma süresi: 2 dak.
Vusla Kara Sarımsak Ne İşe Yarar
A- A A+

Yapılan araştırmalar sonrasında ise allicin adı verilen madde saçın dökülmesini durdurması konusunda etkili olduğu ortaya konulmuştur. Hatta bu yapılan araştırmaların sonuçları da bazı dergilerde yayınlanılmıştır. Allicin ile birlikte vusla içerisinde sülfür de bulunmaktadır. Sülfür ise saçın temel yapısı olan keratini desteklemektedir. Bu da saç da da oluşan egzama ve sedef gibi hastalıklar üzerinde etki gösterir ve bu rahatsızlıkların verdiği rahatsızlıkları en aza indirir. Sarımsak içerisinde yer alan sülfür sayesinde bu tarz rahatsızlıklarınız var ise mutlaka sarımsak içerikli şampuan ve ya saç bakım ürünlerini tercih etmeniz önerilmektedir. Ve bunlardan biri de vusla kara sarımsak olarak bilinmektedir.

Tabi sarımsak içerisinde yer alan etken maddeler sadece bu kadar ile sınırlı değildir. İçerisinde saç için ekstra faydaları bulunan başka maddeler de bulunmaktadır. Bunlardan da bir sonraki yazımızda sizlere bahsedeceğiz. Bu yazımızın sonunu vusla kullanımı ile bitirmek istiyoruz. Paket içerisinde sizlere 400 ml şampuan ve 50 ml serum gönderimi yapılmaktadır. 2 günde bir banyo yapmak en doğal ve doğru yoldur. 2 günde bir banyo esnasında şampuanı kullanacaksınız. Saç diplerinize masaj yaparak bastırmadan bir kaç dakika boyunca yedirmeniz gerekmektedir. 5-10 dakika bekledikten sonra da yıkama işlemini yapabilirsiniz. Banyoda 2 kere şampuan kullanımı yapmanız yeterlidir. Banyo işlemi bittikten sonra serumu saçınızda istediğiniz bölgeye yeteri miktarda masaj yaparak yediriyor ve kesinlikle yıkama yapmıyorsunuz. Yağlı bir yapısı bulunmadığından dolayı yıkama ihtiyacı hissetmeyeceksiniz. Hepsi bu kadar ile sınırlıdır. Ve kesinlikle başka hiç bir şampuan, saç kremi, saç maskesi ve ya saç bakım ürünü kullanmamanız gerekmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.