ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Sinegram.Com Vizyon Filmlerde Bir Adım Önde

Sinegram.Com Vizyon Filmlerde Bir Adım Önde

X Men, geri dönüyor. Hem de tüm hızı ve heyecanı ile. Harika sinematografisi ve animasyon efektleri ile muhteşem bir yapıt olarak 2016 yılının beklenen filmlerinden olan X Men Kıyamet; bu kez bizleri Apokalips ile karşılaştırıyor ve insan ırkını tehdit ediyor.

Yayın Tarihi: 18/05/16 14:06
okuma süresi: 3 dak.
Sinegram.Com Vizyon Filmlerde Bir Adım Önde
A- A A+
Özellikle pek çok yönden pek çok oyunculuık başarısına sahne olan X Men Kıyamet'in başrollerinde James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence gibi ünlü isimler var. Bunun yanında bizleri oldukça şaşırtan bir senaryoya sahip olan X Men Kıyamet; Apokalips'in yüzyıllar sonra uyanışını konu alıyor. Geçtiğimiz zamanlarda Bryan Singer'ın başarısının Marvel'ın dikkatini çekmesi sonucunda; Marvel yapımı bu filmin bir kez daha başına atanması, Singer'ın yeteneklerini konuşturmasına sebebiyet vermiş. Apokalips'in yüzyıllar sonra uyanması sonucunda bıraktığı evrenden ve insanın inşa ettiklerinden hiç memnun olmaması, kendisini pek çok yönden tehlikeli bir varlık haline dönüştürecektir. İnsan ırkını yok etmek isteyen Apokalips, bunu başarabilecek midir? Bu yapıtı, X Men Kıyamet izle seçeneği ile izleyebilir ve değerlendirebilirsiniz.

Bir diğer filmimiz ise, klasik bir zombi senaryosunun oldukça başarılı oyunculuk ve yönetmenliklerle nasıl harika bir film olabileceğine dair bir mesajı bizlere açık bir biçimde veriyor. Başrollerinde Jesse Metcalfe, Meghan Ory ve Virginia Madsen'in oynadığı Dead Rising ya da Türkçe adı ile Ölüler Yükseliyor, hemen herkesin izlemekten hoşlandığı bir kurgu ve yönetmenlik performansına sahip. Left For Dead serisi ile zombi oyunlarının artması sonucunda, Dead Rising isimli oyunun büyük sükse yapması ve akabinde bir film senaryosuna uyarlanması ile vizyona giren film, bugüne kadar bizleri hiç görülmemiş efektler ile buluşturuyor. Net bir yönetmenlik başarısı olan ve oyuncuların da hayli iyi olduğu bu filmi, Ölüler Yükseliyor izle seçeneği ile izleyebilirsiniz.

Fantastik sevmiyorum, yalın olsun, bizden olsun ancak gerilim dolu olsun diyorsanız; sizlere Kod Adı: Londra'yı kesinlikle önerebiliriz. Gerard Butler ve Morgan Freeman gibi usta oyuncularla bezeli kadrosu ve başarılı yönetmenliği ile oldukça başarılı bir yapıt olan bu filmi de, Kod Adı Londra izle seçeneği ile izleyebilir ve amansız bir mücadeleye şahit olabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.