ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Elektronik Sigaraya Geçmenin Avantajları

Elektronik Sigaraya Geçmenin Avantajları

Bir sigara simülatörü olarak tasarlanmış ve ABD'de 1979 yılından beri satışı yapılan elektronik sigaranın, temel hedefi, sigaranın akciğerlerinize ve vücudunuza verdiği zararları minimum düzeye indirmek ve bunu sigaradan tamamen ayrılmak zorunda kalmadan yapmak.

Yayın Tarihi: 13/06/16 10:07
okuma süresi: 4 dak.
Elektronik Sigaraya Geçmenin Avantajları
A- A A+

Oldukça küçük elektronik bir cihaz olan bu aleti, yanınızda rahatça taşıyabilmeniz mümkün ve aynı zamanda farklı tasarımlara sahip olan elektronik sigaraları da satın alabiliyorsunuz. Bu cihaza internet üzerinden E- sigara ismi ile de ulaşabilirsiniz.

Bedeninize Daha Az Zarar Veren Bir Sigara

Elektronik sigara kullanımının zararları ile ilgili de pek çok anti reklam yapılmış olsa da, temelde nargile mantığı ile çalışan ve yalnızca su buharından ibaret olan dumanın, sigara dumanından çok daha az zararlı olduğu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır.

Yine belli bir seviyede nikotin içeren su buharı farklı aromalar ile daha eğlenceli hale getirilmiş olmaktadır.

Sigaradan Daha Stressiz Kurtulma İmkanı

Elektronik sigara ile sigarayı bırakmanın mümkün olduğu bir gerçektir. Öyle ki, sizi farklı ve hoş aromaları ile sigara tadından ve kokusundan uzaklaştıracak, daha düşük nikotin seviyeleri ile vücudunuzun bağımlılık seviyesini düşürecek tek seçenek elektronik sigaradır.

Elektronik sigaralarda, kişiye özel nikotin seviyesi ayarlayabilme özelliği barındıran cihazlar mevcuttur. Tercihinizi bu yönde yaparak, günlük nikotin tüketim seviyenizi her geçen gün daha aza indirerek sigaradan tamamen kurtulabilirsiniz.

Böyle bir yaklaşım zihninizi ve bedeninizi de strese sokmayacağından sigarayı stressiz bir şekilde bırakma konusunda elektronik sigara kullanımının oldukça etkili olduğunu söyleyebiliriz.

Daha Temiz Bir Atmosfer

Elektronik sigara, pek çok kapalı alanda kullanılamasa da, ev içerisinde ya da buna müsaade eden mekanlarda kullanılabilmektedir.

Hoş aroması ile çevreyi rahatsız etmeyen ve aynı zamanda daha doğa dostu olan elektronik sigara buharı, ev içerisinde kötü koku, islenme gibi durumların da önüne geçmektedir.

Daha Düşük Maliyetli Sigara Kullanımı

Elektronik sigaranın size maliyeti sigaradan çok daha düşüktür. Elektronik sigara fiyatları 100-400 TL arasında değişmekle birlikte, bu fiyatlar, ortalama bir aylık sigara tüketiminize tekabül etmektedir.

Yani bir önünüzdeki bir ay içerisinde bedeninize çok daha fazla zararı dokunan sigaraya para vermek yerine elektronik sigaraya para vermiş oluyorsunuz.

Elektronik Sigara Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yalancı sigara, sanal sigara gibi isimler ile de satışı yapılan bu ürünün çok sayıda üreticisi bulunmakta. Tarzınıza uygun tasarımlar ile de karşınıza çıkabilecek elektronik sigara cihazlarını uygun fiyatlar ile satın alabilmeniz mümkün olabiliyor.

Elbette kaliteli ve nikotin seviyesi ayarı bulunan ürünleri tercih etmeniz sigarayı bırakma konusundaki hedefinize çok daha kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır.

Elektronik sigarayı satın aldıktan sonra zaman zaman likit satın almanız da gerekecektir. Orijinal likitleri satın almanız sağlığınız açısından son derece önemlidir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.