ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

İslami Otellerin Hizmet Alanları

İslami Otellerin Hizmet Alanları

Herkes gitmiş olduğu tatil alnında rahatlık ister. Herkes gibi bütün bir yıl yoğun çalışıyorsunuz ve yaz tatilinde güzel bir otelde dinlenerek güneş ve kumun ziyafetini çıkarmak istiyorsunuz. Fakat mevcut oteller size göre değil çünkü siz muhafazakâr bir tatil alanı hayal ediyorsunuz.

Yayın Tarihi: 13/06/16 10:24
okuma süresi: 4 dak.
İslami Otellerin Hizmet Alanları
A- A A+

Tatilden vazgeçmek mi? Buna gerek kalmadan size istediğiniz fırsatı sunan oteller elbette mevcuttur. Bu noktada devreye İslami otel seçenekleri girerek adı gibi tam olarak muhafazakâr koşullarda tatil imkânı sunan otellerle birlikte artık herkes istediği şekilde tatilini geçirebilme imkanı sunulmaktadır. İslami oteller dekorasyonundan hizmet koşullarına hatta personellerine kadar tüm sistem Müslümanların tatil yapabileceği bir şekilde hazırlanmıştır. Özellikle yemek seçeneklerinde artık tedirgin olmadan İslam dinine göre hazırlanmış menülerle karşılaşabiliyorsunuz. Bu menülerde domuz ürünlerine ve alkole yer verilmemiştir. İslam'ın hoş karşılamadığı, yasakladığı tüm hususlar üzerinde özenle çalışan bu oteller muhafazakâr aileler tarafından ilgi görmektedir.

Otel içinde ki hizmetler

İslami otel alanı içerisinde hizmet veren Tesettür oteller geniş bir hizmet ağı barındırarak hem aileniz ile birlikte keyif sürebileceğiniz hem de sadece erkek- bayan olarak ayrılmış kısımlarda tatil keyfini yaşayabileceğiniz özel bölümleri bulunmaktadır. Aileniz ile geçireceğiniz tatil bölümünde istediğiniz şekilde giyinerek havuz alanlarında dilediğiniz şekilde vakit geçirebilir ve tatilinizi sürdürebilirsiniz. Bu şekilde müşterilerin birbirini rahatsız etmeden eğlenebilmeleri ve rahat bir tatil keyfi yaşayabilmeleri amaçlanmıştır. Tesettür otel alanlarında bir diğer seçenek de sadece bayanlara özel otellerin bulunmasıdır. Tüm personeli de bayan olan bu oteller bayanlar için özel olarak tasarlanmıştır. Giyim noktasına bu alanda da karışılmamaktadır. Menüleri aynı şekilde İslam kurallarına göre düzenlenmiştir. '' Helal tatil'' adıyla hizmete giren muhafazakar oteller gün geçtikçe yenilerini faaliyete sokmaktadır. Ege ve Akdeniz tatil alanlarında bu tarz hizmet veren otellerin sayısı çok fazladır. Daha detaylı bilgi sahibi olmak ve otellerin vermiş oldukları hizmetleri görmek için http://www.islamiotellerdetatil.com adresinden istediğiniz koşullarda, istediğiniz fiyatta ve istediğiniz bölgede otel seçme imkânınız bulunmaktadır. Ayrıca erken rezervasyon fırsatları ile maddi avantajlar da sağlanmaktadır.

Tatil yapma gerekçeleri

Tatil yapmanın amacı bazen de yalnızlığından sıkılanlar için kişilerin sosyalleşmek istemesidir. Muhafazakâr oteller seçenekleri de bu isteğinizi karşılamaktadır. Dünyanın birçok Müslüman ülkesinden gelen insanlarla tanışma, kaynaşma imkânı da sunulmaktadır. Herkesin Müslüman olması nedeniyle eşit muamelelerle de karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle İslami tatil her anlamda müşteriler için verimli bir seçenek olmuştur. Oteller konusunda hem internet üzerinden hem de otellerin hizmet veren iletişim bilgilerinden gerekli alanlara ulaşıp bilgi alma imkânı da verilmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.