ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Avrasya Paintball

Avrasya Paintball

Avrasya Paintball olarak İstanbul'da 2009 yılından bu yana siz müşterilerimize 7,000 m2 ve 3000 m2 büyüklüğündeki sahalarımızda şehir merkezinde doğal bir ormanda paintball hizmeti sunmaktayız.

Yayın Tarihi: 17/06/16 14:45
okuma süresi: 2 dak.
Avrasya Paintball
A- A A+

Paintball tutkunlarının vazgeçemiyeceği yeni adres. Avrasya Paintball İstanbul Avrupa yakasın da bir çok senaryonun aynı anda oynanabileceği sahamız, siz Paintball tutkunlarını bekliyor.

Hadi Paintball'a!

Site yöneticisisiniz ve kara kara düşünüyorsunuz bu yıl ne yapacağınızı. Her sene yaza merhaba, bir kuru pasta ile bunalmış site sakinleri tarafından tüketilmekte. Üstelik artık neredeyse kimse de gelmemekte.

Ara bizi ve kişi sayısını söyle. Sana bir fiyat çıkaralım. Sonra as panoya fiyatları. Katılan kişi ödesin şu kadar. Ya da aidata dâhil et, jest olsun. Seneye tekrar seçilmen, bu sayede garanti olacaktır. Ve yaza merhaba deyin tüm komşular. Çoklu grup oluşturalım size ya da iki grup olsun, sahamız büyük. Kaybolacağınız kadar yerimiz mevcuttur.

Asla unutamayacağınız bir deneyimle, çocukluğunuza geri dönün, henüz eve dönmeden önce. Tüm site sakinleri, birbiriyle sıcacık olsun. Asık suratların güldüğüne ilk kez tanık olun. Bunun için telefonumuzu biliyorsunuz.

İstanbul'da doğa ile iç içe ulaşım sıkıntısı olmadan Paintball İstanbul Avrupa Yakasında oynamanın ayrıcalığını siz de yaşayın. Takımınız hazır mı?

Doğa ile iç içe bir gün geçireceksiniz. Paintball heyecanını doyasıya yaşayacaksınız. Hem güzel bir kahvaltı ve barbekü keyfi yapacak hem de eğlenceli bir oyun ile neşeli anlar yaşayacaksınız. Yerinde duramayıp, hayatına biraz heyecan katmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat! Paintball Fiyatları ve Detaylı bilgi için bize ulaşın. +90 530 826 8 790

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.